Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25.05.2015, 11:57   #1 (permalink)
DeRDeST
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
tick Koç Burcunda Bu Hafta - 25-31 Mayıs 2015

Koç Burcunda Bu Hafta - 25-31 Mayıs 2015



AŞK VE İLİŞKİLER

İlişkiler açısından haftaya zorlu iki görünüm eşliğinde başlıyoruz. Özellikle 25 ve 26 Mayıs bu anlamda etkili. Bir yanda ilişkide güven arzusu, sevilmek ihtiyacı, hassasiyet yoğun, diğer yanda özgür olmak, bildiğimiz gibi yaşamak, bağlayıcı, baskı altına alıcı her şeyden uzak durmak güdüsü. Bunlar öylesine yoruyor ki bizi, kararsızız. Ne doğru nedir gerekli olan bizim için bunu bilemiyoruz. Bilemediğimiz için de, hayal kırıklığı yaşadığımızı düşünüyoruz. Merkür gerileme hareketini de hesaba katarsak, aslında yapılması gereken ilişkinin özüne inebilmek, ne istediğimizi saptamak ve tüm kararlarımızı, durumumuzu gözden geçirmek olmalıdır. İşimize geldiği gibi değil, işimize yarayacak olanı belirlemek için, baştan savma değil, bilakis gerçekçi olmak en doğru yoldur.

İŞ VE KARİYER

İş hayatında bu hafta, öğrenmek, bilmek, anlamak, keşfetmek, yeniden bir yol belirlemek için Merkür gerileme hareketi faydalıdır. Yeter ki, dağılmayalım. 27 Mayıs tarihindeki görünüm, öne atılmaya, bir şeyleri çabucak halletmeye dönük bir hareketliliğin işaretçisi olsa da, kararlarımızı yeniden gözden geçirmek iyi olur. Bu gözden geçirmede çalışma hayatımızla ilgili konularda yepyeni bir fikrin oluşması mümkündür. Şu andaki mevcut işimiz veya iş sorunlarımızı çözüme kavuşturacak sır, bizim bilgilenmeye, araştırmaya önem vermemiz, veri toplamamız ve bu verileri değerlendirmek için üzerinde düşünmemizdir. Ben yine, dağılmamak için, sistemli olmanızdan yanayım. Bir de bilgisayarınızdaki önemli belgeleri iyi saklamanız gerektiğini belirtmeliyim. Bu hafta karşınıza çıkabilecek fırsatları, teklifleri veya gelen haberleri gözlem altına almakta yarar görüyorum. Ancak söylediklerimize ve bize söylenenlere de çok dikkat etmemiz lazım.

PARA

Maddi konularda bu hafta, ihtiyaçlarımızı alırken uzun vadeli oluşuna dikkat edelim. Ev, aile, bir mülkün alışı-satışı-kiralanması gibi durumları değerlendirmeden önce de, iyice araştıralım, soralım, bilgilenelim ki, insanlar bizim iyi niyetimizden faydalanmasınlar. Eğer daha önce bir yere taşınmış isek, alışma dönemimiz zaman alabilir. Paramızı neye yatırdığımızı bilmekte yarar var.

KAYNAK: iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı

DeRDeST isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla