Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26.05.2015, 08:58   #1 (permalink)
DeRDeST
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
tick Yengeç Burcunda Bugün - 26 Mayıs 2015 Salı

Yengeç Burcunda Bugün - 26 Mayıs 2015 Salı



Sevgili Yengeçler Salı günümüz, saat 02:38 Mars-Neptün görünümüyle başlayacak. Somut ve elle tutulur gerçeklerle hareket etmemiz ve dış dünyada gelişen bir takım olayların etkisi altında kalmadan, sağduyulu davranmamız gerektiğini gösteriyor. Çelişkili, ikilemli veya fazla hassasiyet nedeniyle kendimizi hayal kırıklığına uğramış gibi hissedebiliriz. Akışta kalalım ancak gerçekçi olalım. Merkür geri hareket dönemindeyiz. Şartlar bizim istediğimiz gibi olmayabilir, bu bizi huzursuz edebilir, ani kararlar vermeye sevkedebilir. Söz verilir, ancak yerine getirmek için sabırlı olmak gerekebilir. Elimizde olmayan durumlar için ne hayata ne kendimize ne de başkalarına kızmak, sinirlenmek yanlış olur. Yarım kalan işlerin bitirilmesi, her türlü işin takibinin iyi yapılması, hayalci ve dağınık olunmaması gerektiğini söylemeliyim.

Saat 07:33 Ay-Neptün karşıtlığı sayesinde, bu çevrenizde bulunan kişilerle alakalı her türlü konuyu önemsediğinizi görüyoruz. Titiz ve detaylı düşünebilirsiniz. Ancak sakin ve kontrollü hareket edebildiğiniz sürece sizi kimsenin yanıltmasına izin vermemiş olursunuz.

Saat 07:51 Ay-Mars görünümü, iç güvenliğiniz ve çevrenizde olan bitenler anlamında bir hayli titizlenirsiniz. Bazen aşırı endişeleriniz nedeniyle adım atmakta zorlanabilirsiniz. İncelemek, bilgi sahibi olmak, olan biteni anlamak arzunuz ön plandadır. Farklı görüşte olan insanlara tahammül etmekte zorlanırsınız.

Saat 10:42 Ay-Merkür görünümü, çevremizle ilişkili konular, eğitim hayatımız, iş hayatımız, iletişimle alakalı her mevzuda detaylı düşünmenin ve uyanık olmanın önemine işaret ediyor.

Saat 18:35 Ay-Pluto arasında olumlu bir görünüm, bazı değişimlerle ilgili yavaş ve akıllı düşünmenin önemini gösteriyor. Senin hayatında yeni bir dönem başlamak üzere, ancak acele etme ve endişeli olma diyor.

KAYNAK: iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı

DeRDeST isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla