Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27.05.2015, 06:34   #1 (permalink)
DeRDeST
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
tick Kova Burcunda Bugün - 27 Mayıs 2015 Çarşamba

Kova Burcunda Bugün - 27 Mayıs 2015 Çarşamba



Sevgili Kovalar saat 05:21-28 Mayıs saat 00:42 arasında etkili olacak Ay-Boşluk süresince, planlarımızı titizlikle uygulamakta zorluklar yaşanabilir. Bir yerden başka bir yere ulaşmamızda gecikmeler yaşanabilir. Bu zaman süresince, düzenleme işlerinize ağırlık verebilir, hesaplarınızı gözden geçirebilirsiniz.

Saat 13:37 Merkür-Mars kavuşumu, öncelikle aşkta iletişimin önemini vurgularken, aynı yönde düşündüğümüz, aynı hedefi benimsediğimiz kişilerle olmayı tercih ettiğimizi gösteriyor. Farklı bir şeyler yapmak, artık bu sıradanlığa dur demek istiyoruz. Belki yeni bir aşka yelken açmaktan yanayız veya devam eden ilişkimizdeki sorunlardan bıkmış durumdayız. Hangisi olursa olsun, Merkür geri hareket dönemindeyiz. Tabii ki ilişki meselelerini bilinçli şekilde gözden geçirmeliyiz. Ayrıca iş hayatımız, hobilerimiz, mali konular üzerinde de tekrar bir analiz yapmamızda yarar var. Çocuklarımız varsa, onlarla ilgili aktiviteleri, gelişimleri doğrultusunda ele alırsak, yeteneklerini daha iyi değerlendirecek alanlara yöneltebiliriz.

Saat 22:45 Venüs-Chiron olumlu görünümü, hassas olduğunuz konular üzerinde bir hayli düşündüğünüzü gösteriyor. Kendinizi güvende hissetmenizi sağlayacak bir işe ve paraya ihtiyacınız var. Bu görünüm, duygusallığı bir yana bırakıp mücadele ederek hayatınızı garanti altına almanız gerektiğini işaret ediyor.

KAYNAK: iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı

DeRDeST isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla