Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27.05.2015, 12:14   #1 (permalink)
DeRDeST
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
tick Başak Burcunda Bu Aya Genel Bakış - Haziran 2015

Başak Burcunda Bu Aya Genel Bakış - Haziran 2015



Sevgili Başak'lar sizler için çok güzel bir Haziran ayı diliyorum.

2 Haziran'da aile evinizde oluşacak bir Yay burcu dolunayımız var. İki yönlü bir dolunay olacak. Ev yaşantınız ve iş hayatınız söz konusu olacak. Yeni projeler isterken, korunulmak ve sahip olmak isteyeceksiniz. Merkür geri hareketi söz konusu olduğu için adımlarınıza dikkat etmenizi tavsiye ederim. Tedirgin olmanızı gerektirecek durumlar söz konusu olmayacak, ilişkilerinizi gözden geçirip, iş ortaklıklarınızı ele alabilirsiniz.

5 Haziran tarihinde Venüs Aslan burcunda seyrine başlayacak. Aşkı, ilişkileri ve sosyal hayatı gözden geçireceksiniz. Kendinizi ifade etmek isteyeceksiniz. Biraz geride kaldığınızı düşünebilir, parlaklıklarınızın görünmediğinizi hissedebilirsiniz.

12 Haziran'da Merkür düz seyrine geçecek. Bir değerlendirme sürecine girebilirsiniz. Kendinizi daha ferah hissedebilirsiniz.

16 Haziran tarihinde de yeniay İkizler burcunda olacak. Gözden geçirmelerinizle beraber yeni tekliflerle karşılaşabilirsiniz. Yeni işe, yenilikler sizi bulacak.

Diğer bir etki ise 21 Haziran'da Güneş Yengeç burcunda olacak. İstediğiniz istikrara sahip olacak ve hedeflerinize uygun işlerle karşılaşabilirsiniz. Ailenizle olan ilişkileriniz kuvvetlenecek.

24 Haziran'da Mars Yengeç burcunda seyrine başlayacak. Mars hareket etmek ve amacına ulaşmak ister, elinizde iyi bir plan ve proje varsa bunları gerçekleştirebilirsini

KAYNAK: iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı

DeRDeST isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla