Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27.05.2015, 12:33   #1 (permalink)
DeRDeST
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
tick Boğa Burcunda Bu Ay Aşk ve İlişkiler - Haziran 2015

Boğa Burcunda Bu Ay Aşk ve İlişkiler - Haziran 2015



1-7 Haziran arası: 3 Haziran tarihindeki görünüm, Merkür geri hareketinin devam etmesi nedeniyle ilişkide iletişimin, partnerin maddi ve manevi anlamda hayatı ele alış biçiminin, ilerisi adına düşünülerek ele alınması gerekiyor. Boğalar sağlamcıdırlar. Ben bu tedbirliliği gayet olumlu ve doğru buluyorum. Venüs-Aslan seyri aşk hayatınızla ilgili konularda kendi arzu ve isteklerinizi önemsediğinizin göstergesidir. 6 Haziran tarihindeki görünüm, ortaklaşa bir hedefin olup olmadığına göre değişir. Anlaşan çiftler birbirlerinin değerlerine kıymet verir. Problemli çiftler ise kendi bildiklerini okuyarak diğerinin önemsediklerini es geçebilir. Bu tarihte önemli olan, birbirinize yönelişinizdeki niyettir.

8-14 Haziran arası: Haftanın genelinde, aşk hayatınızla ilgili konularda belli bir durgunluk var. Genelde kafamızın içinde parasal konular, ailevi durumlar, taşınma, çalışma hayatıyla ilgili meseleler bir hayli yoğun. 14 Haziran tarihindeki görünüm, aşktan ziyade uzun süreli ilişkisi olanlar veya ne zamandır beraberlik anlamında zorlananlar için güvence olgusunun kıymetini vurguluyor. Öyle gelir geçer bir ilişki yerine, maddi anlamda rahat hareket etme imkanı verecek bir beraberlik arzuluyoruz.

15-21 Haziran arası: 15 Haziran-2 Ağustos tarihleri arasında Akrep burcunda gerileyecek Satürn; öncelikle ilişkiniz, iş ortaklığınız, evliliğiniz ve genel anlamda başkalarıyla olan her türlü münasebetin, geleceğe dönük bir şekilde düşünülerek gözden geçirilmesi anlamına geliyor. Hiçbir şeyi göz ardı etmeden, akıllıca bakmakta yarar var. Birlikte olduğunuz kişi veya iş ortağınız gerçekten doğru bir kişi mi, amaç bütünlüğü içinde hareket ediyor musunuz, bir hedefiniz var mı ve bu hedefle aynı doğrultuda ilerleyebilecek misiniz bunları lütfen gözden geçiriniz.

22-28 Haziran arası: 24 Haziran-9 Ağustos tarihleri arasında Yengeç burcunda ilerleyecek Mars, yakın akrabalarınız ve aynı çevrede yüz yüze geldiğiniz kişilerle olan ilişkinizde kendi düşüncelerinizi, isteklerinizi, size göre uygun olanları kabul ettirmeye çalıştığınız bir süreçtir. Ancak bu baskının nedeni koruma içgüdünüzden kaynaklanabilir. Benim istediğim gibi davranırlarsa, güvende olurlar veya olurum diye düşünürsünüz. Tüm gücünüzle de, bunun böyle olması yönünde baskı uygularsınız. Ancak evdeki hesap çarşıya uymaz misali, çevrenizdeki kişiler buna pek izin vermeyebilirler. Gücünüzü, enerjinizi nasıl idare etmek istediğinizi bilmekte yarar var. Yoksa eşiniz, kardeşleriniz veya birileriyle karşı karşıya gelebilir, yok yere stres çekebilirsiniz. Bir de lütfen, bu süreçte trafikte dikkatli olunuz. Güvenliğiniz adına kurallara uyunuz. Arabanızın sigortasını yaptırmayı unutmayın. Trafik muayenelerini ihmal etmeyin. Ehliyetsiz araba kullanmayın.

KAYNAK: iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı

DeRDeST isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla