Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27.05.2015, 12:44   #1 (permalink)
DeRDeST
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
tick Oğlak Burcunda Bu Ay Aşk ve İlişkiler - Haziran 2015

Oğlak Burcunda Bu Ay Aşk ve İlişkiler - Haziran 2015



1-7 Haziran arası: 2 Haziran tarihinde Yay burcunda oluşacak Dolunay, hayatınızın kontrolü sanki elinizde değilmiş gibi hissetmenize, çabuk vazgeçmeye veya tam tersine her şeyi doğal akışına bırakmaya, hayatla aranızdaki bağlantıda fiziksel ve bedensel anlamda keyifsizliğe yol açabilir. Aslına bakarsak, böyle bir Dolunayda hayal kırıklığına yol açan veya sizi yoran, zorlayan durumları ayıklamak, gerçekçi bir şekilde ele almak, rahatlatıcı egzersizlere, yeteneklerinizi geliştireceğiniz alanlara yönelmek yararlıdır. Merkür geri hareketi yoğun çalışmanın, iş şartlarının sizi yorduğunu, sürekli aynı monotonluk içinde yaşamanın sıkıntı yarattığını zaten işaret etmekteydi. O zaman bu Dolunayda, dinlenin, yapabileceğinizden fazlasını da yüklenmeyin.
8-14 Haziran arası: 11 Haziran tarihindeki görünüm, ilişkimizle ilgili konularda iletişim ve paylaşımın önemini vurguluyor. Merkür geri hareketinin de bunda tabii ki etkisi var. Bu ilişki sağlık yürüyor mu, fikirsel anlamda birbirimizle uyumumuz nedir, birbirimizden ayrı olan görüşlerimize saygı gösteriyor muyuz, bunları bir gözden geçirmek lazım. Venüs-Aslan burcunda ilerlediği için, partnerin ilişkideki baskın yönleri, kendini merkezde tutma arzusu bulunabilir. Cinselliğin önemli olduğu ilişkilerde bu geçiş, sorunlar olsa dahi beraberliğin sürmesini sağlayabilir.
15-21 Haziran arası: 18 Şubat saat 19:02- 8 Temmuz saat 08:12 tarihleri arasında Akrep burcuna gerileyecek amacınızı iyi belirlemek, sosyal ilişkilerinizi gözden geçirmek, hedefinize uygun ilişkilerde bulunmakta yarar var. Hiç kimsenin sizin çıkarlarınızı göz ardı etmesine izin vermeyiniz. Siz de çıkarlarınızı iyi koruyunuz. Üstünde düşünmeden, analizde bulunmadan, sağlam ve güvenilir olmayan işlere kalkışmayınız. Bilmediğiniz konularda kendinizi geliştiriniz, eksiklerinizi tamamlayınız.
21 Haziran-23 Temmuz tarihleri arasında Güneş-Yengeç burcunda ilerleyecek. Bu dönemde ilişkilerde üzerinde durulan en önemli husus, güvenmek, huzur bulmak, yuva kurmak, devam eden ilişkinizi güçlendirmek, yarınlarınızı garanti altına almaktır. Problemli bir ilişkiniz varsa, partnerinizle durumunuzu bir daha gözden geçirmeniz yararlıdır. Yeni bir ilişkiye adım atanlar, sevgilinizi iyi tanıyınız. Onun ailesi ve geçmiş ilişkileri hakkında bilgi sahibi olunuz. Evlenenler, maddi ve manevi anlamda birbirinize destek olunuz. Karşıt burçta ilerleyen Güneş süresince hayatı, ilişkileri, geçmişi, ailenizi, yuvanızı, çocukluğunuzu farklı bir açıdan ele alabilecek, belki de birçok sorunun cevabına kendi içinizde ulaştığını fark edeceksiniz. Kimlere güvenmeli, kimlere inanmalı, ilişki nasıl olmalı, kimler dost veya düşman bunları da gözden geçirmiş olacaksınız.
22-28 Haziran arası: 24 Haziran-9 Ağustos tarihleri arasında Mars-Yengeç burcunda ilerleyecek. Bu geçiş süresince ilişkimiz, aile yaşantımız, evimiz, hedeflerimiz tümüyle önemli hale geliyor. Çünkü karşıt burcumuzda ilerleyen Mars, bizim yaşam amacımıza ters düşen, engel çıkartan bir güç olarak karşımıza çıkıyor. Bu engelin özünde zayıflık, güçsüzlük var. Demek oluyor ki, eşimizin kendine olan güvensizliği veyahut karşımıza çıkan kişinin pasif halleri canımızı sıkabilir. Bu nedenle biz daha fazla baskın davranarak onu kendi istediğimiz kıvama getirmeye çalışacağız. Bazen de eş, kendi değerlerini koruma refleksiyle yaklaşabilir. Bunların tümü doğaldır. Ne yapmak gerekiyor? Birbirinizin hayat görüşü, ilişkiye yaklaşım biçimi testten geçiyor. Ortaklaşa yaşamın kalitesinin belirlenmesi, tarafların güven, sevgi, saygı üçlemesine verdikleri önem, bu sınav sürecinin aşılmasında önem taşıyor. Kimsenin kimse üzerinde baskı uygulamaya, zorlamaya hakkı yok. Bir de sağlığınıza bu dönemde özen göstermek lazım. Stresten uzak durmalısınız. Çünkü bu, zaten düşük olan enerjinizin daha fazla tükenmesine yol açar ki, gerek yoktur. Kontrollerinizi yaptırınız.

KAYNAK: iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı

DeRDeST isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla