Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27.05.2015, 13:21   #1 (permalink)
DeRDeST
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
tick Başak Burcunda Bu Ay Para - Haziran 2015

Başak Burcunda Bu Ay Para - Haziran 2015



1-7 Haziran arası: Maddi açıdan 3 Haziran tarihindeki görünüm, iş hayatınızla ilgili konulardaki gelişimlerin, mali durumun netleşmesi ve belirlenmesi yönünde önem taşıyor. Merkür geri hareketi henüz devam ettiğinden, şu aralar yapılan görüşmelerin bir iki hafta içinde geri dönüşümü olacağını işaret ediyor. Ben bu hafta harcamalar konusunda biraz daha dikkatli ve özenli davranmanın doğru olacağını söylemek isterim.
8-14 Haziran arası: 9 Haziran tarihindeki görünüm, maddi konularda hem düzgün bir ilerlemeye hem de güzel haberler duymaya olan arzunuzun simgesidir. Bir an önce kendinizi öne çıkarmak ve liderliğinizi göstermek ihtiyacı duyarsınız. Başkalarının ayağınıza bir çalı gibi dolanmaması için çok güçlü olmanız gerektiğini bilirsiniz. Bu görünüm, yüreği sıkılan ve bunu gidermek için çıkış yolları aramanın göstergesidir.
11 Haziran tarihindeki görünüm, mesleki hayatımız ve ilişkilerimizle alakalı konular üzerinde hem kendinizi güçlü bir şekilde ifade etmeniz hem de kazanç elde etmek amaçlı daha aktif olmanız yönünde uyarıyor. Çalışıyorsunuz, çabalıyorsunuz fakat bunun geri dönüşümü yetersiz ise, mutlaka bir şeylerin gözden geçirilmesi şart demektir. Bilginizi, tecrübelerinizi farklı sosyal çevrelerde, yenilikçi bir bakış açısıyla mutlaka ele almalısınız. Böylelikle farklı alanlarda da kendinizi ifade edebilir, ek kazanç sağlayabilir, mali yönden de rahatlayabilirsiniz. Bir de Merkür geri hareketi 12 Haziranda bittiğinde, bu bahsettiğim konularda aktif olmaya başlarsınız.
15-21 Haziran arası: 21 Haziran-23 Temmuz tarihleri arasında Güneş-Yengeç burcunda seyredecek. Bu zaman dilimi, sosyal yaşantınızda, yaptığınız işlerde, girişimlerde tek bir olgu kıymetlidir. Güvence. Bunu sağlamaya, garanti altında yaşamaya daha fazla önem verirsiniz. Güneş yengeç burcunda ilerlediği süre içinde sizler, ihtiyaçlarınızın neler olduğunu tespit etme gereği duyarsınız. Huzur istersiniz. Geçmişi anarsınız ve bugünle karşılaştırırsınız. Eski dostları, aşina ortamlar, eskiden beri tanıdığınız insanlar kısaca kendinizi güvende hissettiğiniz alanlara çekilirsiniz. Sevdiklerinizin üzerine titrersiniz. Yaşadığınız toplumu, ülkeyi, hayatı, kıymetlerinizi tekrar bugünkü bakış açınızla ele alırsınız.
22-28 Haziran arası: 22 Haziran tarihindeki Jüpiter-Uranüs olumlu görünümü, fiziksel ve ruhsal anlamdaki yenilenmenin, güçlenmenin, eski sorunlarınızı şimdi tekrar ele alarak bunları gözden geçirmenin işaretçisidir. Öyle olaylar veya deneyimlerden geçirir ki sizi, artık neyin ne olduğunu gayet iyi bilirsiniz. Dış dünyada etkin olmanın yolu, kendi iç dünyamdaki zenginlikleri keşfetmekmiş dersiniz. Maddi ortaklıklarınızı, özel hayatınızı farklı bir bakış açısıyla ele almaya başlarsınız. Destek gördüğünüz gibi köstekleyen insanları da bu görünüm sayesinde daha iyi anlarsınız. Paranızı korumayı, kiminle iş yapılır, kiminle yan yana gelinir, kime sırlar verilir, bütün bunları kafanızın içinde oturtmayı öğrenirsiniz. Yaşanan bazı sürpriz gelişmeler, belki sizi durdurucu etki yaratmış olabilir. Davalar, hukuksal konular, sağlık problemleri, sadece kendini düşünen kişiler nedeniyle yaşanmış her ne varsa bunları bir tecrübe olarak görerek, bundan sonrasında çok daha seçici ve dikkatli olmayı öğrenirsiniz.

KAYNAK: iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı

DeRDeST isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla