Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28.05.2015, 07:05   #1 (permalink)
DeRDeST
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
tick Kova Burcunda Bugün - 28 Mayıs 2015 Perşembe

Kova Burcunda Bugün - 28 Mayıs 2015 Perşembe



Sevgili Kovalar saat 00:42 Ay-Terazi burcu seyriyle Perşembe günümüz başlıyor. Çevrenizdekiler sizi gayet kibar, arkadaşlık kurmaya hevesli, çekici ve aranılan biri olarak görürler. Dışarıda, evde, iş yerinde, sosyal ortamlarda güzel paylaşımlara yer verirsiniz.

Saat 03:16 Ay-Satürn görünümü, insanlara gösterdiğiniz nezaketin, paylaşımcı gönül halinizin size güzel bir şekilde geri dönüşünün işaretçisidir. Sizin takdir edilmenizi ve başkaları tarafından değerli bulunmanızı sağlar.

Saat 14:30 Ay-Güneş görünümü, gayet olumlu bir enerjidir. Hem dış dünya ile barışıklığın hem aşkta paylaşımın işaretçisidir. Hayatı olumlu yanlarıyla ele alarak bu saatleri güzellikle değerlendirmek mümkün gözüküyor.

Saat 21:00 Ay-Merkür olumlu görünümünde yapılacak kısa bir yolculuk veya bu yönde verilecek karar sizi mutlu edicidir. Ne zamandır düşündüğünüz bir konuşmayı bugün yapabilirsiniz.

Saat 21:24 Güneş-Kuzey düğüm olumlu görünümü hem aşk hayatınız hem dış dünya ile olan bağlantınızda size kuvvet ve destek sunuyor. Fikirlerinizi, tecrübelerinizi ve inandıklarınızı diğerleriyle nazik bir şekilde paylaşabilirsiniz. İş birliğinde bulunmak çok önemli. Hangi düşünceden olursa olsun, insani bakış açısı ve adil olmak günü anlamlı kılacaktır. Gerçek adalet insanın tarafsız bakabilme ve durumları gerçekçi bir şekilde görebilmesiyse, işte bu görünüm bu anlamda da size ışık olacaktır. Hayatın güzelliğini, sahip olduklarımızın kıymetini çok daha fazla hissedeceğiniz bugün, dünyayı yaşanabilir kılacak tek olgunun sevgi, barış ve kardeşlik duygusu olduğunu yeniden hatırlamak ve hatırlatmak gerekiyor.

KAYNAK: iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı

DeRDeST isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla