Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30.05.2015, 10:40   #1 (permalink)
DeRDeST
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
tick Boğa Burcunda Bugün - 30 Mayıs 2015 Cumartesi

Boğa Burcunda Bugün - 30 Mayıs 2015 Cumartesi



Sevgili Boğalar saat 12:33 olana dek Ay boşluk etkisi devam edecek. Başkalarına anlayışlı davranmamızı, dengeli ve uyumlu bir şekilde hareket etmemizi gerektiren durumlarla karşılaşabiliriz. Böyle hallerde ne kendinizden çok şey vererek üzülmeli ne de sorunları görmezden gelerek üstünü kapatmalıyız.

Boşluk etkisinin ardından saat 12:33 itibariyle Akrep burcunda ilerleyecek Ay, arzularımızı partnerimiz aracılığıyla doyuma ulaştırma ihtiyacımızı işaret eder. Aşkın derinliklerinde kaybolmaya hazır hale geliriz. İlişkimiz ne kadar zorlu olsa da, vazgeçmemiz mümkün değildir.

Saat 19:56 Güneş-Merkür kavuşumu gerçekleşecek. Bildiğiniz gibi Merkür geri hareket dönemindeyiz. Bu durum kimi Boğalar için uzun zamandır sürmekte olan parasal sorunların çözülmesi ve düzenli bir akışın sağlanması veya yeni bir yatırım üzerinde düşünülmesi şeklinde gerçekleşebilir. Mali konularda yarar-zarar hesabımızı iyi yapalım. Alışverişlerimizde dikkatli olalım, bilinçli hareket edip riskten uzak durmaya çalışalım. Paramıza sahip çıkalım ve yatırım konularında da piyasa şartlarını mutlaka gözetelim. Aşk hayatımızla ilgili konularda değerlerimizi, kriterlerimizi, seçeneklerimizi tekrar gözden geçirmemizde yarar var. Bütün bu incelemeler, 16 Haziran tarihindeki Yeniayın gücüyle finansal anlamda oldukça işinize yarayabilir.

KAYNAK: iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı

DeRDeST isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla