Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02.06.2015, 06:26   #1 (permalink)
DeRDeST
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
tick Boğa Burcunda Bugün - 2 Haziran 2015 Salı

Boğa Burcunda Bugün - 2 Haziran 2015 Salı



Sevgili Boğalar Salı günümüz, saat 19:19 Yay burcunda oluşacak Dolunay etkisinde başlıyor. Bu Dolunayı tüm görünümleriyle beraber ele alacağım. Anlam ve önemini daha geniş anlamak adına.

İlk görünüm, saat 11:28 Ay-Merkür karşıtlığıdır. Bu Dolunayda özellikle başkalarıyla aramızdaki her türlü finansal meselenin, aşırıya kaçmadan, hesabı bilerek, bilinçli düşünülerek yapılmasının önemini vurguluyor. Taleplerimiz makul olmalı, bize sunulanlara dikkat edilmeli, kredi, borçlanma, miras, hukuk gibi konularda dikkatli olmalıyız.

Saat 15:38 Ay-Neptün mücadeleci görünümü, İlişkilerimizde, finansal konularda bu Dolunayda gerçekçi olmanın önemini vurguluyor. Yanılmak ve sonradan pişmanlık duymamak için tabii ki akıllıca bakmakta yarar var.

Saat 19:19 itibariyle Yay burcunda oluşacak Dolunay, tüm mali ortaklıklarımızın, eş veya başka kişilerle olan hisseli paylarımız, borçlarımız, ödenmesi gereken vergilerimiz, kredilerle ilgili meseleleri vurguluyor. Ancak bunları düzgün şekilde halledebilmemiz için, dikkatli hesaplamalara ihtiyacımız var. Merkür, kazanç evimizde geri hareketini sürdürüyor. Sizin de fazla açılmamanız, elinizdeki miktara göre harcamalarınızı kontrol etmeniz lazım. Elinize geçeni har vurup harman savurmamak veyahut borçlarınızı zamanında ödemek gerekiyor. Bu Dolunay, özellikle başkaları bağlantılı para işlerinde zorlanmalara neden olabilir.

KAYNAK: iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı

DeRDeST isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla