Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02.06.2015, 07:00   #1 (permalink)
DeRDeST
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
tick Terazi Burcunda Bugün - 2 Haziran 2015 Salı

Terazi Burcunda Bugün - 2 Haziran 2015 Salı



Sevgili Teraziler Salı günümüz saat 19:19 Yay burcunda oluşacak Dolunay etkisi altında başlayacak. Dolunayın sizler için neleri işaret ettiğini, tüm görünümlerini inceleyerek anlayabiliriz.

Saat 11:28 Ay-Merkür karşıtlığı, bu Dolunayda çevremizle olan iletişimin sadece kendi bakış açımız değil, başkalarının da görüşlerini önemseyecek şekilde dengelenmesini gerektiriyor. Bize söylenene ve bizim söylediklerimize dikkat edelim. Doğru bilgiyi esas alalım. İşlerimizi yaparken, bir şeyi öğrenmeye çalışırken, iletişimde ve yolculuklarda dikkatli olalım. Atımızı sağlam kazığa bağlayalım sözüne uygun şekilde, biz de doğru mu yanlış mı diye kararlarımızı, durumu gözden geçirelim.

Saat 15:38 Ay-Neptün görünümü, bu Dolunayda bazı meselelerde karar vermekte zorlanırız. Özellikle iş hayatı, sağlık, evimiz ve ailemizi ilgilendiren konularda aklımız başımızda olsun. Hayalci davranmayalım.

Saat 19:19 itibariyle Yay burcunda oluşacak Dolunay, eğitim-yakın çevrenizle ilişkiniz-çevre değişimi-bilgilenme-öğretme-yolculuklar, yazılı belgeler, ticaret, kontratlar, nakil gibi konularda kendi bildiğiniz gibi hareket etme, özgür olma, riskli kararlar verme, iletişimsel anlamda her durumda kendinizi haklı görme, abartma gibi durumlara yol açabilir. Oysaki Merkür geri hareket dönemindeyiz Bu da gösteriyor ki, sağlıklı bir yaşam sürmek, verimli çalışmak ve de hedefimizin ne olduğunu iyi bilmek lazım. Çünkü aklımıza geldiği gibi düşünmeden hareket etmek, bizi yanlışa sürükleyebilir. Sonra da pişmanlık duyabiliriz.

KAYNAK: iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı

DeRDeST isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla