Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02.06.2015, 07:04   #1 (permalink)
DeRDeST
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
tick Oğlak Burcunda Bugün - 2 Haziran 2015 Salı

Oğlak Burcunda Bugün - 2 Haziran 2015 Salı



Sevgili Oğlaklar Salı günümüz saat 19:19 Yay burcunda oluşacak Dolunay etkisiyle başlıyor. Günün tüm gelişmelerini Dolunay ve görünümler çerçevesinde ele aldım. Şimdi birlikte gözden geçirelim ve detaylı şekilde duruma bakalım.

Saat 11:28 Ay-Merkür karşıtlığı, bu Dolunayın hem duygu dünyamız, hem çalışma hayatımız hem ailemiz ve sağlığımızla ilgili konulardaki önemini vurguluyor. Anlaşmakta zorlandığımız insanlarla tartışmanın bir anlamı olmadığını bilelim. Hani bir söz vardır. Beni bilen bilir, bilmeyen de kendi bilir. Aynen böyle. Siz, moralinizi başka insanlar veya durumlar nedeniyle bozarak kendinizi yorarsınız. İşinize sahip çıkınız. Zihninizi gereksiz meselelerle yormayınız. Doğru bilgi, anlaşabileceğiniz kişiler ve yeteneklerinize göre iş tercihlerinizi gözden geçiriniz.

Saat 15:38 Ay-Neptün görünümünde, bir yandan huzur bulmak istiyoruz diğer yandan hayallerimizi gerçekleştirmek istiyoruz. Ancak bu Dolunayda, tüm planlarımızı akılcı biçimde ele alıyoruz. Bu çok önemlidir.

Saat 19:19 itibariyle Yay burcunda oluşacak Dolunay, hayatınızın kontrolü sanki elinizde değilmiş gibi hissetmenize, çabuk vazgeçmeye veya tam tersine her şeyi doğal akışına bırakmaya, hayatla aranızdaki bağlantıda fiziksel ve bedensel anlamda keyifsizliğe yol açabilir. Aslına bakarsak, böyle bir Dolunayda hayal kırıklığına yol açan veya sizi yoran, zorlayan durumları ayıklamak, gerçekçi bir şekilde ele almak, rahatlatıcı egzersizlere, yeteneklerinizi geliştireceğiniz alanlara yönelmek yararlıdır. Merkür geri hareketi yoğun çalışmanın, iş şartlarının sizi yorduğunu, sürekli aynı monotonluk içinde yaşamanın sıkıntı yarattığını zaten işaret etmekteydi. O zaman bu Dolunayda, dinlenin, yapabileceğinizden fazlasını da yüklenmeyin.

KAYNAK: iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı

DeRDeST isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla