Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11.01.2013, 01:18   #1 (permalink)
CentilmeN
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Sneijder bu teklife 'Hayır' diyebilir mi?


Galatasaray'ın Wesley Sneijder'e yaptığı teklifin detayları belli olmaya başladı.


Galatasaray'da Hollandalı yıldız Wesley Sneijder transferinde hareketli saatler yaşanıyor. Sarı-kırmızılılar ikinci devre hazırlıklarını Belek'te sürdürürüken, teknik direktör Fatih Terim, Sneijder'den gelecek olan haberleri beklemeye başladı. Takımına eksikleri aktaran ve Kasımpaşa maçına hazırlayan İmparator, Sneijder'i de kampa istiyor.

ALBAYRAK BELEK'TE

Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahim Albayrak'ın bugün kampa katıldığı ifade edilirken, deneyimli idarecinin Sneijder transferi hakkında hiçbir açıklama yapmaması dikkatlerden kaçmadı. Sneijder soruları hakkında yorum yapmak istemeyen Albayrak, bu konuda 'sus' taktiğini kullandı.

MENAJERİ İLE SON KARAR!

Inter ile el sıkışan ve Sneijder'den gelecek olan 'Evet' cevabı için geri sayıma başlayan sarı-kırmızılılar konusundaki gelişmeler İtalyan basını tarafından da yakından takip ediliyor. Ülkenin saygın gazetelerinden La Gazzetta dello Sport, Sneijder'e önerilen teklifin detaylarını araştırdı.

Aktarılan bilgiye göre; Hedefini İngiltere Premier Lig üzerine kuran Hollandalı yıldız, Galatasaray'dan gelen teklif karşısında büyük bir şaşkınlık yaşadı. Kendisine gelen 'tek somut teklif'i değerlendirmeye alan 28 yaşındaki futbolcunun son kararını menajeri Soren Lerby ile birlikte vereceği bildirildi.

Ada'ya geçerek İngiliz kulüpleriyle transfer masasına oturan Lerby'nin gelen tekliflerden memnun olmadığı ve rotanın Galatasaray'a doğru kırıldığı vurgulandı.

DUDAK UÇUKLATAN RAKAMLAR!

Galatasaray'ın, 8 değil 10 milyon euroluk transfer teklifiyle Inter'in aklını çeldiğini söyleyen İtalyanlar, Sneijder'e ise 6 milyon euroluk net ücret verileceğini yazdı. Bunun yanı sıra yıllık garanti ücret olarak 3.5 milyon euro ödenecek dendi.

Sarı-kırmızılı ekibin Spor Toto Süper Lig'de şampiyon olması halinde 500 bin euro, Şampiyonlar Ligi'nde yarı finale çıkılırsa yine 500 bin euro verileceği kaydedildi.

Ek olarak Sneijder'in istediği niteliklerde bir ev, araba, Hollanda'ya dönüş biletleri ve çok daha fazlasının sunulduğunun da altı çizildi.

__________________
Şiddet dolu, katı, kırılan ama bükülmeyen bir gelenek...
Gerekirse kanla korunan alternatif bir ahlak...
Bir jest olarak ölünen ve öldürülen, stilize bir savaş...

Hatırlanacak ve unutulacak ne çok şey var...
CentilmeN isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla