Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07.06.2015, 20:13   #1 (permalink)
DeRDeST
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
tick Kadınların Gözleri Nasıl Okunur?

Kadınların Gözleri Nasıl Okunur?


Kadınların gözlerini okuma becerisi sizin, kadın zihninin gizemli doğasının kilidini açmanıza yardımcı olur. Toplayacağınız verileri yeni bir ilişki kurarken ya da var olanı düzeltirken kullanabilirsiniz. Kadınların hislerini ve gerçek duygularının karmaşık doğasını anlamak için güzel gözlerin arkasına bakmak için zaman ayırın.

♥ Sağduyulu bir gözlemci olmayı öğrenin. Bir kadının gözlerindekini okumak tamamen mümkün olsa da, karşınızdaki amacınızı anladığında durum zorlaşır. Zamanla, foyanızı ortaya çıkarmadan –boş bakmak, incelemek gibi- verilerinizi toplayın.

♥ Güzel göz renginin arkasına bakın. O mükemmel ela gözler karşısında kendinden geçmemek ne kadar mümkün olmasa da güzelliği yerine onun gerçek niyetini anlamak için bir yol bulmalısınız.

♥ Onun doğrudan ya da dolaylı bakışlarını, göz atmalarını inceleyin. Kadınlar genellikle kendilerinden emin oldukları konular hakkında konuşurken doğrudan ve kendilerini kaygılandıran konularda da dolaylı göz kontağı kurarlar.

♥ Göz kırpma şekline dikkat edin. Göz kırpmak genellikle doğal bir vücut tepkisi olsa da dikkatinizi çekmesi gereken bazı durumlar vardır. Yoğun olarak hızlı göz kırpmak sıkıntının ve hatta suçluluk duygusunun göstergesi olabilir.

♥ Gözlerinizi bir saldırı silahı olarak kullanın. Gözlerinin içine derinlemesine, saldırganları korkutmak için kurduğu her duvarı yıkacak şekilde bakın. Bakışınız onun kırılganlığıyla bağlantı kurmalıdır.


Konu DeRDeST tarafından (07.06.2015 Saat 20:16 ) değiştirilmiştir.
DeRDeST isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla