Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13.06.2015, 05:33   #1 (permalink)
DeRDeST
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
tick Aslan Burcunda Bugün - 13 Haziran 2015 Cumartesi

Aslan Burcunda Bugün - 13 Haziran 2015 Cumartesi



Sevgili Aslanlar Cumartesi günümüz, Boğa burcunda ilerleyen Ay etkisi altında başlıyor. Bu enerji, alıştığınız ve bildiğiniz her şeyin sizin için önemli olduğunun göstergesidir. Yani değişim konularında bugün tutucu düşünebilir ve istikrar önemli diyebilirsiniz. Normal zamanlarda cesur yürekli biri olmanıza rağmen, bugün kaybetmekten özellikle korku duyar, elimdeki her şey benimle olmalı, bir tekini bile kimseye kaptırmak istemem diye düşünebilirsiniz.

Saat 05:12 Ay-Venüs zorlu görünümü bazı kişilerle ilişki kurmanın, bu ilişkiyi sürdürmenin ne kadar zor olduğunu düşünürsünüz. Herkesin keseri kendine yontmaya çalıştığını, kimsenin kimseyi düşünmediğini bildiğiniz için sıkılabilirsiniz.

Saat 10:03 Ay-Neptün faydalı görünümü, hayalini kurduğunuz her şeye hem maddi hem de manevi anlamda ulaşmak istersiniz. Yaşam, ölüm, bilinmeyen konular ilginizi çekebilir. Değişik yerlerde olmayı, sorumluluklardan uzaklaşmayı, rahat etmeyi arzularsınız. Parasal konular ve güvenli bir iş hayali kafanızın içinde dolanır durur. Bu enerji altında insan yanılmak istemez, ruhsal anlamda güvende olmak ister.

Saat 18:38 Ay- Pluto görünümü, özel hayatınızla ilgili konular üzerinde düşünme gereği duyabilirsiniz. Eğer hayat, umduğunuz gibi geçmiyorsa, hala bir şeyleri kafanızın içinde tam olarak oturtamıyorsanız ciddi anlamda düşünmenizi sağlayıcıdır.

KAYNAK: iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı

DeRDeST isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla