Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14.06.2015, 11:15   #1 (permalink)
DeRDeST
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
tick İkizler Burcunda Bugün - 14 Haziran 2015 Pazar

İkizler Burcunda Bugün - 14 Haziran 2015 Pazar



Sevgili İkizler saat 01:06-20:51 arasındaki Ay-boşluk etkisi altında Pazar gününe adım atıyoruz. Tabii ki özel sırlarınızı çok iyi korumanız, huzuru her şeyin üstünde tutmanız faydalıdır.

Saat 18:56 Güneş-Mars kavuşumu, kelime yerindeyse kendinize gelmeniz, harekete geçmeniz, isteklerinizi elde etmeniz yönünde gayet olumlu bir enerjidir. Uzun zamandır üzerinde düşündüğünüz bir projenin yürürlüğe konması anlamında destekleyicidir. Görüşmeler, haberleşmek, yolculuğa çıkmak, bağlantılarda bulunmak, yeni alanlar keşfetmek bu enerji sayesinde kolaylaşır. İş veya özel anlamda arkadaşlıklar kurulabilir. Çevre edinilir, çalışıyorsanız izin alır, tatile çıkılabilir. Kendinize güveniniz yükselir. Zorlukları kolayca aşabilmeniz mümkün olur. Girişimde bulunulur, yeni teklifler karşınıza çıkar, engeller aşılır ve yeni bir yol belirlenir.

Saat 20:51 itibariyle burcunuzda ilerleyen Ay etkisinde gayet akıllıca düşünürsünüz. İletişimde başarılı olursunuz. Başkalarıyla iyi geçinmeniz gerektiğini bilirsiniz. Ancak fikirlerinizi söylemekten de geri durmazsınız.

Saat 20:53 Ay-Satürn karşıtlığı, kendimizi her konuda ifade etmek, dinletmek, kabul ettirmek arzumuzu işaret ediyor. Ancak partnerimiz aynı düşünmeyebilir. Hatta aranızdaki görüş farklılığı nedeniyle size karşı toleranslı davranmaması mümkündür. Tartışmak, baskı kurmak zamanı değildir.

KAYNAK: iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı

DeRDeST isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla