Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14.06.2015, 11:16   #1 (permalink)
DeRDeST
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
tick Yengeç Burcunda Bugün - 14 Haziran 2015 Pazar

Yengeç Burcunda Bugün - 14 Haziran 2015 Pazar



Sevgili Yengeçler saat 01:06-20:51 arasında Ay-boşluk etkisi altındayız. Pazar gününe böyle başlarken, tabii ki, bilinçli şekilde hareket edeceğiz. Huzurumuzu her şeyin üzerinde göreceğiz.

Saat 18:56 Güneş-Mars kavuşumu, maddiyat, iş hayatı, varsa çocuklarınızla alakalı konular üzerinde bir hayli durmanıza, gereğinden fazla gerginlik duymanıza neden olabilir. Geriye çekilip meseleleri bilinçli bir şekilde tekrar gözden geçirmenizde yarar vardır. İşte o zaman, yeni çıkış yolları keşfetmeniz, fiziksel anlamda güçlenmeniz mümkün olur. Sizi stresten uzak tutacak, enerjinizi olumlu yönde güçlendirecek aktivitelere yöneliniz. Sözgelimi tatile çıkmak, kitap okumak, yeni insanlarla tanışmak, mutlaka dinlenmek, kısa geziler iyi gelecektir. Bazılarınız bu görünüm sayesinde yeni bir proje için ön hazırlıklara başlayabilirler. Yarım kalan işlerini daha çabuk bitirebilirler. Böylece gereksiz şeylere sinirlenmez, enerjinizi daha olumlu yönde kullanmış olursunuz. Dedikodulardan lütfen uzak durunuz. Güvenmediğiniz insanlarla hiçbir sırrınızı paylaşmayınız.

Saat 20:51 Ay-İkizler burcu seyir etkinliğinde yeni bir şeyler yapmak, planlarımızı gözden geçirmek, dinlenmek, her duyduğunuza inanmamak, araştırmak iyi olur.

Saat 20:53 Ay-Satürn karşıtlığında pek sabırlı değiliz. İnsanlar, gönlümüz, aklımız susmuyor sanki. Bir şeyler yanlış gidiyor. Bunu anlatmaya çalışıyoruz. Ancak çalışma ortamında veya özel hayatımızda bizi anlamadıkları gibi, üzerimizde kurdukları baskı nedeniyle bunalabiliriz.

KAYNAK: iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı

DeRDeST isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla