Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14.06.2015, 11:23   #1 (permalink)
DeRDeST
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
tick Yay Burcunda Bugün - 14 Haziran 2015 Pazar

Yay Burcunda Bugün - 14 Haziran 2015 Pazar



Sevgili Yaylar saat 01:06-20:51 arasında Ay-boşluk etkisi altındayız. Hangi konuda olursa olsun, yenilik anlamında karar vermeden önce sağlamlığını, güvenliğini çok iyi gözden geçirmemizde yarar var.

Saat 18:56 Güneş-Mars kavuşumu, ikili ilişkilerin kurulmasında etkili olduğu gibi, problemli ilişkilerin son bulmasına da neden olabilir. Burada önemli olan, beraberliğin niteliği, süresi, iletişimin nasıl olduğunun önemi büyüktür. Özellikle sorunlu çiftler mutlaka bir daha düşününüz. Aceleci davranmadan, enine boyuna hem geçmişte yaşananları hem de yarınlarınızı göz önüne alarak karar veriniz. Yeni tanışanlar sizler de, en başında birbirinize karşı açık ve dürüst davranmayı ve iletişimi önemseyiniz. Paylaşım olgusu çok kıymetlidir. Bir kişinin diğeri üzerinde baskı kurmadan, sürekli ben haklıyım tarzında konuşmadan önce iyi düşünmeleri gerekir. Eğer her iki kişi de, gerçekçi davranırsa, birbirinin farklı görüşlerine saldırmadan, konuşarak anlaşabilirse sorunlar kolaylıkla çözülür. Tam tersi durumda kopuşlar meydana gelir. Sivri dilli olmamak lazımdır. Evlilik, nişan tarihlerinin belirlenmesinde ben 16 Haziran tarihini tavsiye ediyorum. Bazı çiftler bu enerjiden güç alarak, birlikte bir planlama yapabilirler. Tatile çıkmak, ortaklaşa bir hedef belirlemek gibi.

Saat 20:51 Ay-İkizler burcu geçişi, bizi özgür kılan, harekete geçiren, düşüncelerimizi dışa ifade etmemizi sağlayan enerjidir. Sözlerimiz dinlensin, fikirlerimiz kabul edilsin isteriz.

Saat 20:53 Ay-Satürn karşıtlığında bir yandan partnerimizle görüş alışverişinde bulunmak istiyoruz. Diğer yandan sorumluluklarımız bizi yoruyor. Anlayışa, olgun yaklaşımlara, hoşgörüye ihtiyaç duyarız.

KAYNAK: iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı

DeRDeST isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla