Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20.06.2015, 17:14   #1 (permalink)
DeRDeST
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
tick Boğa Burcunda Bugün - 20 Haziran 2015 Cumartesi

Boğa Burcunda Bugün - 20 Haziran 2015 Cumartesi



Sevgili Boğalar Cumartesi günümüz, Ay-Aslan burcu seyir etkinliğinde geçecek. Evimiz alanı içinde liderlik gücümüz bir hayli yükseliyor. Dışarıda ise, özgürce kararlarımızı uygulamak isteyeceğiz. Güçlü bir ifade duygusu ve özgüven bu enerjinin özünde yer alıyor.

Saat 10:58 Ay-Venüs kavuşumu bir çok alanda etkilidir. Evimiz, ailemizi ilgilendiren meseleler üzerindeki hakimiyetimizi yükselticidir. Sevilmek ve desteklenmek isteriz. Aşk ile ailemizi kucaklamak, kararlarımızı uygulamak ve azimle yol alabilmekten yana oluruz. Bizi dibe vuran, kimi zaman sıkıntı yaratan meseleleri kendimize güvenerek çözümleriz. Aile içindeki sevgi alış verişini kuvvetlendirici bu enerji sayesinde neleri arzu ettiğimizi, nelerin bizi mutlu ettiğini iyice anlarız. Evimize aydınlık verici, bizi rahatlatıcı, iyi hissetmemizi sağlayıcı ufak tefek değişikliklerde bulunabiliriz. Güzel bir davet verebiliriz, sevdiğimiz insanlarla kucaklaşabiliriz. Daha rahat edebileceğimiz bir ev arayışına geçebiliriz. Hislerimizi dile getirebiliriz ve karşılık bekleyebiliriz.

Saat 23:37 itibariyle etkili olacak Ay-Jüpiter kavuşumu, dış dünyadan ziyade, kendi evimiz sınırları içinde mutlu olma, kendimizi ifade etme, sevdiklerimi ağırlama ve güzellikleri yaşama arzumuzu yükselticidir. Bu bazen yeni bir eve taşınma, yolculuk, insanlarda ilgi görme isteğimizin de göstergesidir.

KAYNAK: iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı

DeRDeST isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla