Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20.06.2015, 17:17   #1 (permalink)
DeRDeST
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
tick Yengeç Burcunda Bugün - 20 Haziran 2015 Cumartesi

Yengeç Burcunda Bugün - 20 Haziran 2015 Cumartesi



Sevgili Yengeçler Cumartesi günümüz, Ay-Aslan burcu seyir etkinliği altındadır. Bu enerji, aradığınız güveni iç dünyanızın derinliklerinde hissetmeniz mümkündür.

Saat 10:58 Ay-Venüs kavuşumu maddi ve manevi anlamda gücümüzü toparlamamızda yardımcıdır. Ailemizin ve dostlarımızın varlığı, kendimize duyduğumuz güvenin yükselmesine ve ekmeğimizi hırsla kazanmak istememize yardımcıdır. İnsanın umudu olursa, hayata karşı olan direnci artar. Sevilen, değerli bulunan kişi azimle işine gücüne sarılır. İşte bu görünüm bu anlamda da desteleyicidir. Parasal sorunların, ilişkinizle alakalı problemlerin ve iş hayatındaki zorlukların bizi yıldırmaması gerektiğini hatırlatır. Canla başla mücadele etmemizi sağlar. Hayattan zevk almamızda, sahip olduğumuzun güzelliklerin kıymetini bilmemizde yardımcı olur.

Saat 23:37 itibariyle etkili olan Ay-Jüpiter kavuşumu, parasal açıdan kendinizi güçlü gösterme, zengin durma, kimseye halinizi vaktinizi bildirmeme, şöyle bir inançla dik duruş sergileme yönünde bir yansımadır. Belki sıkıntılarınız vardır fakat bunu kimsenin bilmesini istemezsiniz.

KAYNAK: iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı

DeRDeST isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla