Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21.06.2015, 06:32   #1 (permalink)
DeRDeST
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
tick Kova Burcunda Bugün - 21 Haziran 2015 Pazar

Kova Burcunda Bugün - 21 Haziran 2015 Pazar



Sevgili Kovalar Pazar gününe, saat 00:07 Ay-Uranüs olumlu etkisiyle güne keyifli bir adım atıyoruz. Bu enerji, sosyal ilişkilerinizi güçlendirirken, farklı bir şeyler yaparak günü geçirmenin de işaretçisidir.

Saat 19:09-19:58 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. İlişkimizi ilgilendiren konularda gücümüzü hissettirmek isteriz. Ancak bunun ayarını bilmeliyiz. Eğer bir meseleyi kabul ettirmek istiyoruz, boşluk etkisi altında bu kolay olmayabilir

Saat 15:53 Ay-Mars görünümü, bu saatleri bir hayli özel kılmakta. Partnerinizle aranızdaki güzellikleri vurguluyor. Belki sorunlar vardı veya canınız bir şeylere sıkılmıştı. Bu saat geldiğinde bunlar geride kalıyor, canlanıyorsunuz.

21 Haziran(saat19:38)-23 Temmuz (saat 06:30) tarihleri Güneş-Yengeç burcunda ilerleyecek ve biraz yavaşlayacağız. Özellikle iş hayatımız, ailemiz, hassasiyet gerektiren konular olduğunda durup bakacağız. Ne kadar güvende olup olmadığımız üzerinde duracağız. Ailemiz, yuvamız, çocuklarımız, sağlığımız önemli hale gelecek. Bazen şüpheleneceğiz etrafımızdaki olaylardan. Bazen inanmak isteyeceğiz birilerine. İlişkilerde de güven, sadakat, sevgi, saygı olguları üzerinde bilhassa duracağız. Bu dönemde sağlık kontrolleri yaptırmak, bağımlılıklarınızı gözden geçirmek, çocuk sahibi olmayı düşünüyorsanız tıbbı kontrollerden geçmek, rutin şikayetlerinizi önemsemek yararlıdır. İşinizde hassasiyet öne çıkabilir.

Saat 19:58 itibariyle Başak burcunda ilerleyen Ay, saat 20:00 de Güneş ile bir görünüm yapacak. Dışa karşı mesafeli davranabiliriz. Ancak bu tümüyle kendi başımıza kalmak isteği değildir. Sadece inandığımız, üzerinde hassasiyetle durduğumuz değerlerimizi muhafaza altına alırız. Gerektiğinde tabii ki insanlara yardımcı oluruz. Fakat ruhumuzu dinlendirmek, huzur bulmak, endişelerden uzak durmak arzumuz daha ön plandadır.

KAYNAK: iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı

DeRDeST isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla