Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22.06.2015, 10:34   #1 (permalink)
DeRDeST
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
tick Yay Burcunda Bugün - 22 Haziran 2015 Pazartesi

Yay Burcunda Bugün - 22 Haziran 2015 Pazartesi



Sevgili Yaylar yeni haftamız Başak burcunda ilerleyen Ay etkisinde başlıyor. Saat 13:26 da Ay-Merkür görünümü gerçekleşiyor. Bu enerji bize, girişimci düşünmenin, taktik geliştirmenin, becerilerimizi öne sürmenin faydalı olacağını söylüyor. Fırsatların kaçmaması için sistemli çalışmalısınız. Bazı durumlar sizi çelişkide bırakabilir. Ancak kariyer hedefleyen kişi akıllı seçimlerde bulunmalı ve yanlışa adım atmamak için etraflıca düşünmelidir diyerek bize uyarıda bulunuyor. Ayrıca ilişki anlamında bizi uyarıyor.

Saat 15:39 Ay-Neptün karşıtlık etkisi, içinize sinmeyen veya ters giden bazı meselelerde hemen tepki vermek yerine, konuşmanın daha doğru olacağını gösteriyor. Ne kimseye bağımlı olup hakkımızı yemelerine izin verelim ne de gergin davranıp yanlış işlere kalkışalım.

Saat 16:46 Jüpiter-Uranüs olumlu görünümü, sizi başka diyarlara, başka yollara, güzelliklere, başarılara, yeni hedeflere, yeniliklere, olumlu yöndeki değişimlere çağırıyor. Çağırmakla kalmayıp, önünüze fırsatlar çıkarıyor, hevesli kılıyor, cesaretlendiriyor, hadi artık önünde bir hayat var ne duruyorsun diyor. Bu bir değişim startı. Siz ne istediğinizi biliyorsanız, evet ben bu yolda kararlıyım diyorsanız o zaman yaşanan bu gelişmelere gönülden kucak açmaya hazır olunuz. Eskinin tozlu sayfalarına bakıp durmak yerine, şimdi hayat hikayenizin baş kahramanı olarak yeni bir sayfadan yaşama bakmaya hazır olunuz. Öğrenin, deneyimleyin ve bundan asla çekinmeyin. Değişimi göze alanlar, yeniliklere kucak açarlar. Gerçek özgürlük insanın kendisi olabilmektir. Birilerine göre değil, kendine göre bir yön belirlemesidir. Bu görünümü bir start gibi düşünelim. O bugün, yarın bir haber, bir gelişim, bir destekle ilerlemenize öncülük edecektir.

KAYNAK: iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı

DeRDeST isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla