Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22.06.2015, 18:44   #1 (permalink)
DeRDeST
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
tick Astrolog Zeynep Turan 22-28 Haziran 2015 Haftalık Başak Burcu Yorumu

Astrolog Zeynep Turan 22-28 Haziran 2015 Haftalık Başak Burcu Yorumu



Geleceğe yönelik düşündüğün günlerden geçerken, hedeflerine ve sorumluluklarına daha çok odaklanmış olabilirsin. İş bitirmek seni her zaman çok mutlu eder. Bugünlerde de yardımcı olduğun insanlar, senin el atmanla bir sonuca bağlanan olaylar seni hayata karşı daha motive olmuş hissettiriyor olmalı. Seni mutlu edenin daha çok bilincindeyken, mutluluğunu tatmin edecek hiçbir şeyi yapmaktan kaçınmadığının sen de farkında olmalısın. Bu hafta ise ruh halin ve ikili ilişkilerinle ilgili daha olumlu etkilerin baskın olduğu bir hafta. Sana sıkıntı veren, omuzlarına ağırlık yapan soyut-somut tüm yüklerinden kurtulmak isteyebilir, kendinle ilgili önemli bir sırrı açığa çıkartabilirsin. “Ne olursa olsun” deyip şaşırtıcı itiraflarda da bulunabilirsin. Sana neyin iyi geldiğini görürken, hayatında yapacağın radikal değişimlerinde ardı arkası kesilmeyecektir.

Bir elin nesi var, iki elin sesi var!24 Haziran Çarşamba günü savaşçı gezegen Mars’ın Yengeç burcuna geçmesi seni biraz yavaşlatabilir. Mars, Yengeç burcundayken evinle ilgilenebilir; sosyal sorumluluk projelerine katılabilir, kendine yeni hobiler geliştirebilirsin. Kalabalık gruplarda ise bu dönemde lider olma isteğin perçinlenirken, egolu tavırların etrafındaki insanlar tarafından eleştirilebilir.

Karar vermekte zorlanabilirsin…28 Haziran Pazar günü yönetici gezegenin Merkür, Plüton ile 150 derecelik bir açı yapıyor. Bu transit uzun zamandır değiştirmeyi planladığın ev şehir semt gibi köklü değişimlerin ilk adımlarının atılacağını temsil ediyor. Fakat mükemmeli arayan biri olarak bugünde bir takım kararsızlıklar yaşayabilirsin.

Astrolog Zeynep Turan
Kaynak: myastrolojiburc.com

DeRDeST isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla