Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22.06.2015, 19:08   #1 (permalink)
DeRDeST
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
tick Astrolog Hande Kazanova 22-28 Haziran 2015 Haftalık Başak Burcu Yorumu

Astrolog Hande Kazanova 22-28 Haziran 2015 Haftalık Başak Burcu Yorumu



Hayatınızda sizi değiştiren ve dönüştüren konu ve olaylarla bu aralar çok ilgilisiniz. Çevrenizde olup biten bir sürü olaya farklı gözlerle bakmanın tam zamanı. İşte tam da bu hafta bunu yapacaksınız sevgili Başaklar. Bu haftabaşı kendi isteklerinizi devreye sokacak, iş hayatınızı çok önemsemeyeceksiniz.

Salı günü, göz önünde olacağınız ortamlarda değişik fırsatlar sizi bekliyor ama iş konuşmalarınız veya görüşmelerinizde aldatıcı koşul ve durumlara karşı uyanık olmanız gerekecek. Ortaklı işlerinizde şartlar sizin elinizde olmayabilir, karşı taraf size karşı net olmayacak.

Çarşamba günü, mars yengeç burcuna geçecek ve sizin arkadaşlık ve sosyal çevre alanınızda hareket etmeye başlayacak. Mars gezegeni, yaşamsal enerjiyi, savaş ve mücadele alanımızı temsil eder. Yani bu dönem boyunca hayatınızı ilgilendirecek işlerinizde, sosyal alanlarınızda mücadeleleriniz artabilir. Grupsal işlerde isteğiniz yüksek olacak , çevrenizin lideri haline gelebilirsiniz. Yalnız yoğun istek ve duygularınızın tartışma ortamlarını körükleyerek, arkadaşlarınızı ve çevrenizdeki insanları kaçırmamalısınız. Geleceğinize yönelik adımlarınız bu dönem içerisinde hızlanabilir.

Astrolog Hande Kazanova
Kaynak: myastrolojiburc.com

DeRDeST isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla