Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25.06.2015, 15:41   #1 (permalink)
YeşiL6

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart 26 Haziran 2015 Günlük Burç Yorumları

26 Haziran 2015 Günlük Burç Yorumları

26 Haziran 2015 Günlük Burç Yorumları, 26 06 2015 burçlar, 26 06 2015 akrep burcu yorumu, 26 Haziran 2015 aslan burcu yorumu, 26 Haziran 2015 balık burcu yorumu, 26 Haziran 2015 başak burcu yorumu, 26 Haziran 2015 boğa burcu yorumu, 26 Haziran 2015 ikizler burcu yorumu, 26 Haziran 2015 koç burcu yorumu, 26 Haziran 2015 kova burcu yorumu, 26 Haziran 2015 oğlak burcu yorumu, 26 Haziran 2015 terazi burcu yorumu, 26 Haziran 2015 yay burcu yorumu, 26 Haziran 2015 yengeç burcu yorumu, 2015 Haziran ayı burç yorumları, günlük burç yorumları, 2015 Haziran günlük burç yorumları, 26 Haziran burç yorumları, 26 Haziran 2015 Cuma günlük burç yorumları



Koç
21 Mart - 19 Nisan
Gün içinde yine çalışmaktan bunalabilirsiniz, ama akşam saatlerine doğru bir anda her şeyin hallolduğunu, masanızın derli toplu bir hal aldığını göreceksiniz. Haftanın geri kalanını daha enerjik geçirebilmek için biraz ara vermeli, arkanıza yaslanmalı ve azıcık dinlenmelisiniz.
Sevdiğiniz kişinin de size olan ilgisi ve bağlılığı gün geçtikçe artıyor. İlişkiniz giderek sizin istediğiniz bir şekle kavuşuyor.

Boğa
20 Nisan - 20 Mayıs
Çok keyifli, hareketli ve duygusal paylaşımlarla dolu bir güne hazır olmalısınız. Şu aralarda aşka duyduğunuz ihtiyaç etrafınızdaki insanları hep birer potansiyel aday olarak görmenize ve sürekli flört etmenize neden oluyor.
Hemen yeni bir maceraya atılmanız gerekiyor. Geleceğinin ne olduğu önemli değil, size yeni birisi lazım.


İkizler
21 Mayıs - 21 Haziran
Ebeveynlerinizle birarada olmak için kendinizi programlamalısınız. Uzun zamandır ihmal ettiğiniz için, onlar da sizinle zaman geçirmek ve birlikte olmak istiyorlar. Onların da sizin ilginize ve şefkatinize ihtiyaçları olduğunu unutmamalısınız.
Sevdiğiniz insana vakit ayırmakta zorlanabilirsiniz. Ama durumunuzu ona açıkça izah ederseniz, sizi rahatça anlayacaktır.

Yengeç
22 Haziran - 22 Temmuz
Bugün öğreneceğiniz yeni şeyleri, hayatınızın geri kalan kısmında, her zaman kullanmaya devam edeceksiniz. Katılacağınız eğitim nitelikli toplantı hem eğlendirici hem de öğretici olacak.
Birlikte olduğunuz insanla birlikte entellektüel seviyede de ortak noktalar bulmaya çalışmanız gerekli. Sizin zihinsel paylaşımlara herkesten daha çok ihtiyacınız var.

Aslan
23 Temmuz - 22 Ağustos
Artık dağınıklığa bir son vererek, hayatınızı düzene sokmanız gereken güne geldiniz. Yaşamınızdaki her küçük olayın size vermek istediği mesajların peşinden koşmaktansa, günlük yaşamın gereksinimlerine odaklanmanız daha büyük öneme sahip.
Sevdiğiniz insanın sizin kadar özverili olmasını beklemeniz en büyük yanlışınız. Bugün ona bir şans daha verirseniz, belki bir şeyler yapmak için çaba harcayabilir.

Başak
23 Ağustos - 22 Eylül
Son derece hassas, duygusal ve her zamankinden daha alıngan olduğunuz bir gün geçireceksiniz. Gün içinde, ruhsal durumunuzdaki ani değişimler, yaşama deli gibi bağlılık, ondan sonra herşeyden vazgeçmeyi düşünmek, sizi bile manik-depresif olup olmadığınız konusunda tereddüde düşürebilir.
İlişkiye kendinizi o kadar kaptırdınız ki, kendi bireysel ihtiyaçlarınızın farkında bile değilsiniz. Bugün biraz kendinize dönmeli ve kişisel gereksinimlerinizle ilgilenmelisiniz.

Terazi
23 Eylül - 22 Ekim
Bu gece göreceğiniz bir rüyanın size vermek istediği mesaja dikkat etmelisiniz. Bu rüyayı mutlaka yazın ve içerdiği sembolleri keşfetmeye çalışın.
Aslında son derece toleranslı bir insan olmanıza rağmen, bazen partnerinize karşı esnekliğinizi kaybediyorsunuz. Davranışlarınızdaki bu değişimler onu da çok şaşırtıyor.

Akrep
23 Ekim - 21 Kasım
Sabah pozitif bir ruh haliyle güne başlamış olmanıza rağmen, akşama doğru yalnız kalma isteğiniz artabilir. Bugün insanlara birlikte bir şeyler yapmak ya da vakit geçirmek için söz vermeyin.
Sevdiğiniz insanın da, sizin de yalnız kalmaya ihtiyacınız olabileceğini kabul etmek zorundasınız. Her zaman her şeyi birlikte yapmak zorunda değilsiniz ki.

Yay
22 Kasım - 21 Aralık
Toplumsal olaylarda çekingen kalmamalı ve kendinizi güvenle ortaya koymalısınız. Belki sahnede olmak istemeyebilirsiniz, ama sizin kadar da geri planda kalanların başarı şansının düşük olduğunu hatırlamalısınız. İnsanlar sizi tanıdıkça daha çok ve daha kolay seveceklerdir.
Mesleki yaşamın gereksinimleriyle, ilişkilerin ihtiyaçları arasındaki bocalamalarınızı, sevdiğiniz insanla açıkça paylaşmalısınız. Aksi takdirde yanlış anlaşılmalara neden olacaksınız.

Oğlak
22 Aralık - 19 Ocak
Yeniliklere ve yeni insanlara çok açık olduğunuz bir gündesiniz. Her şeyi pozitif yanıyla gördüğünüz için risk alma potansiyelinizin de yüksek olduğunu belirtmek gerekli. Belki biraz daha tedbirli olabilirsiniz.
Yurtdışında yaşayan eski bir sevgilinizden haber alabilirsiniz. Onunla ilgili anılar sizi geçmişe götürecek.

Kova
20 Ocak - 18 Şubat
Katılabileceğiniz bir merasimden çok etkileneceksiniz. Bu hadise sizi yaşamın farklı boyutlarını düşündürecek. Ama hiç bir zaman gerçekle bağlantınızın kopabileceğini düşünmemelisiniz.
İş yerine ziyarete gelen karşı cinsten birinden çok etkilenebilirsiniz. Ama sakın yanaşmayın, çünkü o sizin patronunuzun en yakın arkadaşı.

Balık
19 Şubat - 20 Mart
Sabahtan duygusal yanınız daha baskın olmasına rağmen, akşama doğru ortaya çıkan maddi sorunlarla ilgilenmenizin gerekmesi, bir anda hayatın gerçeklerine geri dönmenize neden olabilir.
Cinsel yaşamınızın çok renkli bir döneme girmesi söz konusu. Her türlü beklentinizi, fantazinizi onunla paylaşmalısınız. Beklemediğiniz cevaplar alabilirsiniz.

__________________
all the best.



YeşiL6 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla