Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25.06.2015, 19:31   #3 (permalink)
DeRDeST
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: 26 Haziran 2015 Günlük Burç Yorumları

26 Haziran 2015 Cuma Günlük Burç Yorumları



Koç Burcu: Günün ilk saatlerinde kariyerinizde finansal konularda destek bulabileceksiniz. İnançlarınız ve hedefleriniz ile ilgili zihninizde karmaşalar yaşayabileceğiniz bir gün olacak.



Boğa Burcu: İnançlarınız doğrultusunda eşinizin desteğini alarak güne başlayacaksınız. Ortak gelir ya da kaynaklarınız ile yardım kuruluşlarına girişim isteklerinizde kısıtlandığınızı hissedebilirsiniz.



İkizler Burcu: Güne başlarken işiniz ile ortak gelirlerinize katkıda bulunduğunuzu hissedebilirsiniz. Kariyeriniz ile ilgili hedeflediğiniz girişimlerinizde ilişkinizin getirdiği sorumluluklar sizi frenleyebilir.



Yengeç Burcu: Eşinizle hem sevgi hem saygı ile birbirinize destek olarak güne başlayabilirsiniz. İş yerinizde günlük rutininiz uluslararası ya da akademik alanda planlarınızı sınırlandırabilir.



Aslan Burcu: Eviniz ile ilgili yapmak istediğiniz işleri hallederek güne başlayabilirsiniz. Çocuklarınız ya da yaratıcı projeleriniz ile ilgili sorumluluklarınız sebebiyle girişimlerinizde kısıtlanabilirsiniz.



Başak Burcu: Günün ilk saatlerinde sevdiğinizle kısa bir seyahate çıkabilir ve romantik vakit geçirebilirsiniz. Ailevi sorumluluklarınız sebebiyle eşinizle gergin bir gün geçirebilirsiniz.



Terazi Burcu: Maddi konularda aileniz tarafından desteklendiğinizi hissederek güne başlıyorsunuz. İşte vermiş olduğunuz sözler, yazılı sorumluluklarınız sizi düşünsel anlamda kısıtlanmış hissettirebilir.



Akrep Burcu: Günün ilk saatlerinde kendinizi güçlü ve rahat hissedeceksiniz. Yaratıcı projeleriniz, sanatsal çalışmalarınız için hedefleriniz konusunda maddi sorumluluklarınız engel oluşturabilir.



Yay Burcu: Maddi konularda olumlu bir haberle güne başlayabilirsiniz. Evinizde ya da emlak işleri ile ilgili yapmayı planladığınız girişimlerde sorumluluklar ve engellerle karşılaşabilirsiniz.



Oğlak Burcu: Arkadaşlarınızla birlikte keyifli bir programla güne başlayabilirsiniz. Planladığınız anlaşma ve sözleşmeler ile ilgili sebebini çözemediğiniz engeller ya da kısıtlarla karşılaşabilirsiniz.



Kova Burcu: Kariyeriniz ile ilgili olumlu bir haber ile güne başlayabilirsiniz. Maddi konularda planlarınıza sosyal organizasyonlarda aldığınız görevler ya da otorite figürlerinin kısıtladığını düşünebilirsiniz.



Balık Burcu: Kafanızın karışık olduğunu hissedebilirsiniz. Tam kendinizi göstermek isterken karşılaştığınız bu karmaşık durum sizi zorlayabilir. Engeller ve sınırlar içinizde

DeRDeST isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla