Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27.06.2015, 12:43   #1 (permalink)
DeRDeST
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
tick Aslan Burcu 27 Haziran 2015 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Aslan Burcu 27 Haziran 2015 Cumartesi Günlük Burç Yorumu



Sevgili Aslanlar Cumartesi günümüz, saat 07:12 Ay-Güneş görünümüyle başlıyor. Huzurun, paylaşmanın, elimizde olmadan yaşanan sorunları gidermenin bizi mutlu edeceğini söylüyor. Gönlümüzün bir köşesinde hassasiyet yüksek ve evimiz alanı içinde mutlu olmak arzumuz bir hayli önemli. Sevilmek, güven duymak, desteklenmek istiyoruz. Bu görünüm, bu konularda bize yardımcı olabilir.

Saat 14:59 Güneş-Kuzey düğüm görünümü, bir çok meseleyi bazen gereğinden fazla hassas ele aldığımızı, bu nedenle ruhumuzun yorulduğunu söylüyor. Bunları gidermenin, mutlu olmanın yolunu bize gösteriyor. O yol, kendimize bir bakmak, geçmişte takılı kalmamak, hayatı kucaklamakla mümkün. Bu enerji bu anlamda bize destek olabilir. Çevremizle bağlantımızı kesmemeliyiz. İlişkide bulunmalı, konuşmalı, içimizdekileri dışa yansıtmalıyız. Böylece huzurlu olabilir, paylaşımda bulunabilir, sıkıntılarımızdan kurtulabiliriz.

Saat 16:00 Ay-Neptün olumlu görünümü, girişim, meslek hayatınız, ailevi konular, sorumluluklarınız, miras, hisseli para, cinsel yaşamınız, paylaşımlarınız yönünde yaşanan gerilimi biraz olsun hafifleticidir. Bu konularda ideallerinizi şöyle bir gözden geçirmeli, telaş etmeden kendiniz için en uygun olan seçeneği tercih etmelisiniz. Hayallerinizi gerçekleştirmek ve arzu ettiklerinize kavuşmak için gözlemde bulunarak kafanıza takılan tüm noktaları ele almalısınız.

KAYNAK: iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı

DeRDeST isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla