Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27.06.2015, 12:49   #1 (permalink)
DeRDeST
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
tick Kova Burcu 27 Haziran 2015 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Kova Burcu 27 Haziran 2015 Cumartesi Günlük Burç Yorumu



Sevgili Kovalar Cumartesi günümüz, saat 07:12 Ay-Güneş görünümüyle başlıyor. Ailenizin durumu, güvenliğiniz, kişisel anlamdaki tüm işlerinizi hassasiyetle ele almanızı sağlıyor. Ancak bu hassasiyet, daha verimli olması, işlerlik kazandırılması, güçlendirilmesi yönünde olumludur. Fakat endişe, aşırı bağlılık, fazla duyarlılık sizi yorabilir. Bilinçli hareket edilirse, hiçbir sorun kalmaz.

Saat 14:59 Güneş-Kuzey düğüm görünümü, sağlıklı, güvenilir, tatminkar bir yaşam için, kendinizi geliştirmeye, eksiklerinizi tamamlamaya, ilişkilerinizi güçlendirmeye çalışmanın önemini vurguluyor. Kendinize özen göstermeyi bilmelisiniz. Sorunlardan kaçmak veya her şeyi fazla duyarlı ele almak sizi zorlayabilir. Bu enerji, rahatlatıcı haberlerin, fırsatların işaretçisi olabilir. Bir şeyleri tamir edebilir, düzeltebilir, moralinizi güçlendirebilir. Verilen bir yanlış karardan dönmenizi, kafanıza taktığınız bir meseleyi halletmenizi sağlayabilir.

Saat 16:00 Ay-Neptün olumlu görünümü, ideallerinizi gerçekleştirmek anlamında size yardımcıdır. Burada en önemli nokta, gelir ve gider dengenizi sarsabilecek dağılmanıza yol açabilecek kararlar almamaktır. Bütçenize mutlaka özen gösteriniz.

KAYNAK: iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı

DeRDeST isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla