Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28.06.2015, 06:46   #1 (permalink)
DeRDeST
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
tick Boğa Burcu Nasıl Giyinmekten Hoşlanır? Ne Giyerse Daha Güzel Görünür?

Boğa Burcu Nasıl Giyinmekten Hoşlanır? Ne Giyerse Daha Güzel Görünür?



Şıklığı ve rahatlığı seven Boğalar klasik moda kavramını tercih eder. Kaliteli tişörtler, pötikareli gömlekler, takım elbiseler ve sade ama şık ayakkabılar onlar için önceliklidir. Dokunma duyuları gelişmiş olan Boğalar gardıroplarında çizgili kadife, yün ve fitilli kumaştan yapılmış eşyalar bulundurmayı sever. Pahalı ve konforlu şıklık onlar içindir. Lüksü sevdiklerinden, her zaman saat ve takıda iyi kaliteye önem verirler. Boyun kısmı kalın olan boğa kadınları, boyunlarını çok açıkta bırakacak kıyafetleri ve saç kesimlerini tercih etmemelidir.

Saçlar genellikle gürdür. Göğüs ve bel bölgesini vurgulayacak kadınsı kalem etekler, ipek bluzlar, fırfırlı gömlekler, pastel tonlarında yapılacak makyaj, güzel ve çekici olan bu Venüs kadınını iyice vurgulayabilir.

Kadınlar için, makyaj ve parfüm setleri, erkekler için, bahçe bakım aletleri, süveter, kaliteli gömlekler hediye edilebilir.

Alışveriş sırları: Boğaz bölgeleri önemli olduğundan, o bölgeyi koruyacak dik yaka tişört veya kazaklar, yumuşak şallar, kaşmir bluzlar, atkılar, gerdanlık, kolye ve zincir vazgeçilmezleridir.

Hande Kazanova

DeRDeST isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla