Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28.06.2015, 07:08   #1 (permalink)
DeRDeST
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
tick Yengeç Burcuna Uygun Diyet Yapın

Yengeç Burcuna Uygun Diyet Yapın



Yengeç’e şeker yaramaz

Yengeç burcu, göğüs ve mideyi, mide boşluğundaki organları temsil eder. Yıllar geçtikçe kilo almaya daha müsaitleşen Yengeçler, en fazla tansiyon, endişe, duygusal stres altında kaldıklarında hastalanmaya yatkındırlar. En çok safrakesesi, öd kesesi acıları, gaz sancıları, mide bulantısı, ülser ve gastrit problemleri çekerler. Su burcu oldukları için alkol alımları diğer insanlara göre daha fazla olabilir, ki bu da vücutları için bir diğer problemdir.

Kalsiyum florürYengeçler için vazgeçilmez bir mineraldir. Bu mineral doku bağlantılarını elastik tutmak için albümin ve yağları birleştirir. Eksikliği varisli damar, diş eti çökmesi, göz sorunları ve omurga eğriliğine neden olur. Bu yüzden diyetlerde bu mineral tarafından zengin yumurta sarısı, tam tahıl çavdar, yoğurt, pancar, istridye, balık bolca tüketilmelidir. Eğer kalsiyum vücuda az alınırsa deri problemleri olacağından süt, peynir, domates ve marul es geçilmemelidir.

Taze sebze ve meyveler, yağsızprotein vücutlarına faydalı olacaktır. Un ve şekerden uzak durulmalı, baharatlı yiyecekler ve acı soslar tüketilmemelidir.

Yengeçler istedikleri ideal kiloya ve sağlıklarını kavuşmak istiyorlarsa yavaş olan metabolizmalarını şekerli, mayalı ve yağlı yiyeceklerden uzak tutumalıdırlar.

Hande Kazanova

DeRDeST isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla