Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28.06.2015, 07:33   #1 (permalink)
DeRDeST
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
tick Sevgiliniz veya Eşiniz Akrep Burcu İse

Sevgiliniz veya Eşiniz Akrep Burcu İse



SAMİMİ VE GERÇEKÇİ OLUN!

Akrep burcu tutkulu, kuşkucu, sahiplenici, cinselliğe düşkün bir burçtur. Aşırı tutkuları, aşırı sahiplenici tavırları ve bitmeyen kuşkuları sizi rahatsız edebilir. Aslında Akrep insanı hayatın tüm gerçeklerini ortaya çıkartmak istemektedir. Gerçeği en yalın ve sade biçimiyle ortaya koyduğu zaman da rahata kavuşur. Eğer bu durumu anlayışla kabul edebilirseniz Akrep’le son derece yoğun ve tutkulu bir beraberlik yaşayabilirsiniz.

Alternatif hediye seçenekleri: Kadın, erkek bu burcun insanı siyahı ve koyu renkleri çok sever. Eğer bir kıyafet almayı düşünürseniz sakın alacalı bulacalı, renkli şeyler seçmeye kalkmayın. Parfüm ve oda kokularına düşkündürler. Kaliteli siyah çanta, her tür deri ev eşyası veya kıyafet, aksesuar, bileklik, deri, gümüş kolyeler, siyah takım elbise, kaliteli saatler, outdoor kıyafetleri, çakı, hobilerine düşkün oldukları eşyalar onlar için harika olabilir. Kadınları için şık ***** iç çamaşırları yine güzel bir hediye seçeneğidir.

En iyi anlaştığı burçlar: Boğa, Balıklar ve Yengeçler’le derin ve tutkulu bir aşk yaşarlar. Başak ve Oğlaklar’ın ona ihtiyacı vardır ve keyifli bir ilişki içine girebilirler. Kova ve Koçlar’la anlaşmaları zordur.

Hande Kazanova

DeRDeST isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla