Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30.06.2015, 17:58   #1 (permalink)
DeRDeST
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Akrep Burcu 30 Haziran 2015 Salı Günlük Burç Yorumu

Akrep Burcu 30 Haziran 2015 Salı Günlük Burç Yorumu



Sevgili Akrepler saat 00:12 Ay-Neptün mücadeleci görünümü Salı günümüzün ilk etkili enerjisidir. Aşk hayatımızı ilgilendiren meseleler yüzünden bazen de parasal konuları kafamıza takabileceğimizi gösteriyor.

Saat 13:20 Ay-Merkür karşıtlık etkisi altında, ilişkimizle ilgili konular üzerinde dengeli ve adil bir biçimde düşünelim. Bu düşünce biçimi kendimizi ezdirmemiz anlamına gelmiyor. Sadece olan bitene gerçekçi bakmakta yarar var. Sağlığımız, verimli bir hayat sürmemiz, gerginlikten uzak durmamız için kendimize çok dikkat edelim.

Saat 19:00 Ay-Uranüs olumlu görünümü, yeni arayışların işaretçisi. Kendi yolumuzu bulmak istiyoruz. Hem parasal hem çalışma hayatımız hem de her alanda değişimin hayrımıza olmasını arzuluyoruz. Bazı kişilerle anlaşmakta zorlanıyoruz.

Saat 20:47 Ay-Venüs görünümü, maddiyat, ilişki, iş hayatı gibi önemli konularda desteklenmeye olan ihtiyacımızı vurguluyor. Anlayış bekliyoruz. Moralimizi yerine getirecek sözler, davranışlar gönlümüzü hoş kılabilir.

Saat 21:18-1 Temmuz saat 12:11 arasında Yay burcunda boşlukta ilerleyecek Ay, ilişkinize dikkat etmenin, riskli kararlar almamanın işaretçisidir. Mali durumunuz, alım-satım işleri için benim sizlere tavsiyem, durumunuzu mantıklı bir şekilde gözden geçirmeniz, temkinli olmanızdır.

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

DeRDeST isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla