Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01.07.2015, 04:12   #1 (permalink)
DeRDeST
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
tick Hande Kazanova 29 Haziran - 5 Temmuz 2015 Haftalık Terazi Burcu Yorumu

Hande Kazanova 29 Haziran - 5 Temmuz 2015 Haftalık Terazi Burcu Yorumu



Bu haftabaşı, sosyal ortamlarda ve kalabalık alanlarda oldukça değişken, sıradışı ve farklı bir gün geçirebilirsiniz. Özel hayatınızdaki değişimleri çevrenize iyi bir şekilde aktaracaksınız.Temmuz ayında tatil planlarınız varsa biraz erteleyin zira kariyer ve iş alanlarınızda önemli fırsatlarınızı kaçırmamalısınız sevgili teraziler. Bir yandan da temmuz başında sosyal çevrenizden önemli şanslar ve işler karşınıza gelecek.

Çarşamba, Perşembe ve Cumartesi günleri sosyal ortamlarınızda şans sizden yana. Özellikle Çarşamba günü, arkadaşınız olan birinden bir teklifle karşılaşabilir, hayatınızın aşkını bu ortamlarda yakalayabilirsiniz. Geleceğinize dair güzel oluşumlar altında olacaksınız. Sosyal çevrelerde kuracağınız ilişkiler size kazandıracak. Geleceğinize umutla bakacaksınız.

Perşembe günü oluşan dolunay daha fazla enerjinizi ailenize ve ev konularına ayırmanız gerektiğini anlatıyor. Bu dönemde ailenizi ihmal etmeyin ve gereken ilgiyi onlara göstermeye çalışın. Yine bu Perşembe özel hayatınızda sevdiğiniz insan değişik ve her zamankinden daha farklı davranmak isteyebilir. Ona ve yapacaklarına şans tanırsanız oldukça keyifli ve bir o kadar da değişik birgün geçirebilirsiniz.Haftasonu ise, tatilde, seyahatinizde veya yabancı ortamlarda güzel konuşmalar, teklifler, keyifli oluşumlar söz konusu olabilir. Gruplarla hareket etmek isteyecek ve işlerinizin karşılığını alacaksınız.

Astrolog Hande Kazanova

DeRDeST isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla