Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01.07.2015, 18:20   #1 (permalink)
DeRDeST
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
tick Astrolog Öner Döşer Temmuz 2015 Aylık Burç Yorumları

Astrolog Öner Döşer Temmuz 2015 Aylık Burç Yorumları
Bu aya güzel başlıyoruz.. Venüs ile Jüpiter Aslan burcunda kesişiyor. Yılın en şanslı günü olarak değerlendirilir. Aslan burcu gösterişi temsil ettiği için insanların kendilerine daha dikkat deceği günler olduğunu belirtiyor. Kavuşumun etkin olacağı 2 Temmuz 'da Dolunay gerçekleşiyor. Mars-Plüton kriz ilişkilerde karşıtlıklara sebep olabilir. Şiddet eğilimlerine sebep olabilir. Venüs-Jüpiter in tavırlarına karşı Mars -Neptün'ün zor etkileri mevcut. Kadın-erkek ilişkilerinde anlaşmazlıklar olabilir. İnsanlar arasında bir çekişmeyi ifade eden bir gökyüzü konumu var.

2 Temmuz tarihi özellikle Dolunay bir konuların sonuçlarının gösterilmesi anlamına gelir. Bugünlerde hükümet kurulma çabaları söz konusu. Kutuplaşmayı ifade eden kınumlar mevcut.. Biraz zor görünüyor. Güneş ve Neptün arasında uyumlu bir açı var. Egolarını bir kenarda tutumak gerekiyor. Merkür-Uranüsle açı yapıyor. Çözüm bulma yeteneğimizi açığa çıkarıyor.

Güneş Plüton karşıtlığı 6 Temmuzda gerçekleşiyor. Erkekler otorite figürlerinin güç çekişmelerinin olacağını temsil ediyor. Ekonomik anlamda olumlu gelişmeler olabilir.

8 Temmuzda merkür Yengeç burcuna geçiyor. Daha duygusal olacağımızı anlatıyor.. Borsada bazı olumlu hareketlenmeler olabilir. Yengeç Oğlak burucnda oluşan Dolunay davalar gibi konularda gergin hareketlenmeler olabilir.

Güneş Plüton ile karşıt açısı,Merkür'ün Plütonla karşıt açısı. Merkür'ün Mars ile kavuşması Yeniay esnasında gezegen toplaşması Plütona karşı açı yapıyor. Hayli sert etkileşim. Alıngan,kırılgan olunacak bir zaman..Dikkatli adımlar atmalıyız..

16 Temmuz'da Yengeç burcunda Yeniay meydana geliyor. Sert sözler,sert tavırlar,kazalara yatkınlık gibi durumlar olabilir. Biraz doğa olaylarında artış olabilir. Merkür sert rüzgarları ifade eder kasırgaları ifade eder. Uranüs-Plüton ile sert kontaklarında agresif durumlar söz konusu.

Özellikle evlilik gibi birliktelik atmak için Venüs retro zamanları tercih edilmemeli. 25 Temmuz -2 Eylül tarihlerina kadar dikkat etmeliyiz. Özellikle ilişkilerde bazı ayrıntıları,detayları düzeltebiliriz..

Beklenmedik olaylara açık olmalıyız. Dikkatli olmalıyız. Uranüs 26 -31 Temmuzda gerilemeye başlıyor. Venüs Başak burcundan Aslan burcuna dönmeye devam ediyor olacak..

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

DeRDeST isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla