Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03.07.2015, 23:33   #1 (permalink)
DeRDeST
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
tick Hande Kazanova Temmuz 2015 Aylık Koç.Burcu Yorumu

Hande Kazanova Temmuz 2015 Aylık Koç.Burcu Yorumu



Temmuz ayına aşk teklifleriniz, hayatı riske etme arzunuz, keyifli ve eğlenceli organizasyonlarla başlayacaksınız sevgili Koçlar.01-05-06 temmuz ayaklarınızı yerden kesebilir. Doğru ifadeler, entellektüel oyunlar sevdiğiniz insanı sizi yakınlaştırabilir.

Aşk hayatınızda her şey yolunda giderken, aile hayatınızda büyüklerinizle ve aile ilişkilerinizde 13-14 temmuzda sıkıntılarınız olabilir. 15 temmuza da dikkat edin. Aile hayatınıza harcadığınız enerji toplum önünde sizi sabırsız ve anlayışsız kılabilir. Evliyseniz aileler arasındaki güç çekişmelerini lütfen siz körüklemeyin. 16 temmuzdaki yeniay, ev ve aile hayatınız için vereceğiniz yeni karar ve başlangıçları hayatınıza taşıyabilir. Bir ev almayı düşünüyorsanız bu tarih sonrası yapmakta fayda olacak. Yine sizi harekete geçiren ve zorlayan ailevi kararlarınızı bu tarihten sonra almaya özen gösterin.

21-22 temmuzda ailenize yönelik ortak parasal konularda olumlu etkiler altındasınız.23 temmuz ve sonrası artık 1 ay boyunca ilgi alanınız aşk olacak. Eğer evliyseniz ve çocuğunuz varsa, sevdiğiniz insanla romantizmin artmasının yanı sıra çocuğunuzun hayatıyla ilgilenmek öne çıkabilir. Çocuk istiyorsanız yine olumlu bir dönem içerisinde olduğunuzu bilmelisiniz.

31 temmuz itibarıyla eski aşk konuları, tamamlanmamış, yarım kalmış ilişkileriniz gündeme gelebilir. Yine çocuğunuzla olan ilişkinize bu dönemde dikkat etmelisiniz. Eylül başına kadar bu alanlarınızda ilişkilerinizi gözden geçirin. Eski sevgili ve ilişkilerinizle arkadaş ortamlarınızda karşılaşma ihtimaliniz yüksek olacak.

DeRDeST isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla