Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03.07.2015, 23:38   #1 (permalink)
DeRDeST
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
tick Hande Kazanova Temmuz 2015 Aylık İkizler.Burcu Yorumu

Hande Kazanova Temmuz 2015 Aylık İkizler.Burcu Yorumu



Temmuz ayı yakın çevrenizle kuracağınız güzel ilişkilerle, parasal bağlantılarınızla güçleneceğiniz ve yaptıklarınızın karşılığını alacağınız bir ay olacak sevgili İkizler.Özellikle satış, reklam, pazarlama, ulaşım, iletişim, bilgisayar sektörlerinden birinde çalışıyorsanız bu temmuz başı fırsatlarınız ve şanslarınız yüzünüzü güldürecek. 01-04-05 temmuz güzel tekliflere açıksınız.

Parasal bağlantılar, konuşma ve görüşmeler giderek artacak. 09-13 haziran gayet olumlu. Para dengelerini de iyi tutmak lazım. 06-15 temmuzda bu dengeleri iyi sağlayın. Para işlerinizde ve ticari atılımlarda 16 temmuzdaki yeniay ve sonrasını kullanmanız daha sağlıklı olabilir.19 temmuzdan sonra evinizi değiştirmek, dekorasyona başlamak, tadilat, boya, badana işlerine girişmek önem kazanabilir. Yine bu 3 haftalık süreçte evinizde misafir ağırlamak isteyebilirsiniz.

23 temmuzdan sonra artık tamamen akrabalarınız, kardeşleriniz, kuzenleriniz ya da yakın çevrenizde sizin hayatınızda bulunan insanlara yöneliyorsunuz. Yine bu tarihten sonra satış, reklam, pazarlama, bilgisayar ve iletişim sektörleri öne çıkmaya başlayacak. Vaktinizi ve enerjinizi bu konulara kaydıracak, bu işlerden herhangi birinde uğraşmıyorsanız bile, yüksek iletişimle işlerinizi iyi organize edeceksiniz.25 temmuzda gerilemesine başlayacak olan venüs, aile hayatınızda eskiden kalmış, çözülmemiş duygusal konuları ay sonuna kadar hayatınıza taşıyacak. 31 temmuzdan eylül başına kadar akraba ve kardeşlerinizle olan ilişkinizde bazı zorlanmalar yaşayabilirsiniz.

26 temmuzdan sonra birkaç ay boyunca eğitim hayatınızı gözden geçirmek için uygun bir sürece giriş yapacaksınız. Tercihleriniz, seçimleriniz sizin gerçek istekleriniz mi, hangi alanda daha fazla kendinizi gösterebilirsiniz ya da bazı başarısızlıklarınız hangi sebeplerden kaynaklanıyor gibi soruların cevaplarını bu dönemde fark etmeniz geleceğiniz açısından size yol gösterici olabilir.31 temmuzdaki dolunay eğitim, seyahat, medya, yabancılarla yapılacak olan işler, ticaret ve hukuksal konulardaki kararlarınızı hızlandıracak.

DeRDeST isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla