Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03.07.2015, 23:45   #1 (permalink)
DeRDeST
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
tick Hande Kazanova Temmuz 2015 Aylık Akrep Burcu Yorumu

Hande Kazanova Temmuz 2015 Aylık Akrep Burcu Yorumu



Temmuz ayında çok önemli iş fırsatlarınız ve teklifleriniz olacak bu yüzden tatil planlarınızı biraz ertelemekte fayda olabilir sevgili Akrepler.

01-02-04-05 temmuzda şansınız çok yüksek. Toplum önü işleriniz artarken inanılmaz tekliflerle karşılaşabilirsiniz. Parasal alanda da destekleriniz yüksek olacak. Yine bu tarihlerde özel hayatınızda bir evlilik teklifi söz konusu olabilir. Bu teklif ayaklarınızı yerden kesebilir.02 temmuzdaki dolunay yakın çevrenizdeki olayları hızlandıracak. Tam da önemli işlerinize daha fazla kendinizi vermek isterken bu dolunayda yakın çevrenizdeki konu ve olaylarla daha fazla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Bu dolunayda parasal konularda olumlu etkiler altında olacaksınız

14 temmuza dikkat edin, aldığınız bazı tekliflerde sorunlar oluşabilir. Yine iş ve kariyer alanlarınızda bazı zorlanmalar altında olacaksınız.16 temmuzdan sonra seyahat, medya, yabancılarla yapılacak işlerinizde, hukuksal konularda önemli başlangıç ve kararlarınızı devreye koyabilirsiniz.19 temmuzdan sonra sosyal ortamlarınızda arkadaşlarınızla olan bağlantılarınızı arttıracağınız, sosyal etkinliklerde bulunmak isteyeceğiniz bir sürece giriyorsunuz.

23 temmuzdan sonra kariyer adımlarınız hızlanmaya başlıyor, kendinizi kariyerinizde ortaya koyacaksınız. Konuşma ve görüşmeleriniz artmaya başlıyor.25 temmuzda venüs arkadaşlık alanlarınızda gerilemesine başlayacak. Eski arkadaşlarınızla kontaklarınız artabilir. Ay sonuna kadar arkadaşlarınızla olan ilişkilerinize dikkat edin. Yine organizasyona, aktivitelere ve gruplara dayalı işlerinizde ay sonuna kadar bazı sorunlara ve aksiliklere açık olacaksınız.

26 temmuzdan sonra ev ve aile hayatınıza derinden bakmayı isteyeceksiniz. Hem işinizde hem de ailenizle olan bağlantılarınızda yolunda gitmeyen konular olursa, bazı yavaşlamalara şahit olursanız hayatınızı gözden geçirmeniz ve nerede hata yaptığınızı bulmanız önemli olabilir.31 temmuzdaki dolunayda ailenize gereken özeni göstermeniz gerekebilir.

DeRDeST isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla