Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04.07.2015, 18:49   #1 (permalink)
DeRDeST
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
tick İngilizce Nasıl Geliştirilir?

İngilizce Nasıl Geliştirilir?


Günümüzde neredeyse tüm çalışanların sahip olması gereken en önemli yetkinliklerden bir tanesi kuşkusuz ki İngilizce' dir. Yalnızca iş hayatında değil sosyal hayatta da bireylerin vazgeçilmezlerinden bir tanesi haline gelen İngilizce; Avustralya, Britanya ve Amerika kıtasının çok büyük bir bölümünde ana dil olarak kullanılmakta ve dünya üzerinde yaklaşık 1.8 milyar insan tarafından konuşulmaktadır. Sözkonusu durum İngilizce'nin neden bu kadar önemli olduğunu da açıkça gözler önüne sermektedir. Peki iletişim dili ya da dünya dili olarak da adlandırılan İngilizce nasıl geliştirilir? İngilizceyi geliştirmek için nelere dikkat etmek gerekir?

Dünya üzerinde en yaygın olarak kullanılan dillerden bir tanesi haline gelen İngilizce, gerek yapısı gerekse telaffuz biçimi bakımından oldukça kolay öğrenilebilecek dillerden bir tanesidir. Özellikle Farsça, Türkçe ve Latince gibi karışık olmayan yapısı, İngilizce' nin kolayca anlaşılabilir ve öğrenilebilir bir dil olmasını sağlamaktadır. Tüm bu bilgiler ışığında önemi ve gerekliliği günden güne artan İngilizce' yi öğrenebilmek ve mevcut İngilizce seviyenizi geliştirebilmek için aşağıdaki bilgileri göz önünde bulundurmanız yararınıza olacaktır.

İngilizce' yi Hayatınızın Merkezine Yerleştirin.

İngilizce' yi öğrenebilmek ya da mevcut İngilizce seviyenizi geliştirebilmek için en önemli şey İngilizce' yi hayatınızın merkezine yerleştirmenizdir. Günlük hayatınızın içerisine ne kadar çok İngilizce'yi dahil ederseniz, İngilizce seviyenizi arttırmada o denli başarılı olursunuz. Kullanmış olduğunuz eşyaların İngilizce karşılıklarını öğrenerek, takip ettiğiniz film veya dizilerinizi İngilizce izleyerek, İngilizce müzik dinleyerek ya da sosyal medya hesaplarınızı İngilizce kullanarak bu işe başlayabilirsiniz.

Gündemi İngilizce Takip Edin.

Günden güne yaygınlaşan internetin bizlere sunmuş olduğu en büyük kolaylık kuşkusuz ki istediğimiz her türlü bilgiye ulaşabilmemizdir. Siz de internet aracılığıyla gündemi İngilizce takip ederek, günlük hayatta sıkça duyduğunuz kelimelerin İngilizce karşılığını öğrenme imkanı bulabilirsiniz.

Sabır, Disiplin, Niyet, Zaman

Unutulmamalıdır ki öğrenilecek yeni bir dil; sabır, disiplin, niyet ve zaman gerektirir. Dolayısıyla İngilizce' yi öğrenebilme ve mevcut İngilizce seviyenizi geliştirebilme düşüncesini aklınıza kazıdıktan sonra sabırlı ve disiplinli bir şekilde çalışmalısınız. Kısa vadede olmasa da uzun vadede kazanan mutlaka siz olacaksınız.

DeRDeST isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla