Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05.07.2015, 08:14   #1 (permalink)
DeRDeST
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
tick Yengeç Burcu 5 Temmuz 2015 Pazar Günlük Burç Yorumu

Yengeç Burcu 5 Temmuz 2015 Pazar Günlük Burç Yorumu



Sevgili Yengeçler, saat 04:37 Ay-Jüpiter karşıtlık etkisi altında Pazar günümüz başlıyor. Bu enerji, özellikle maddi konularda eş veya diğer insanlara uymak zorunluluğu bizi rahatsız edebilir. Borçlarımız varsa, bunlardan kurtulmak, kendi kazancımızla ayaklarımızın üzerinde durmak isteriz.

Saat 07:14 Ay-Merkür görünümü, paylaşımın özellikle ikili ilişkilerde bir daha gözden geçirilmesi, bütçenizle alakalı meselelerin ele alınması yönünde etkilidir. Beklenmedik masraflar, elde olmadan yapılan harcamaların nasıl karşılanacağı yönünde hesap kitap yapılması gerekebilir.

Saat 07:32 Ay-Venüs karşıtlığı çıkarlarımızı zora sokabilecek ve ilişkilerimizi bozabilecek durumları işaret etmektedir. Bu durumda anlayış göstermemiz mümkün olmayabilir. Hem biz hem de başkaları arasında soğukluk yaşanabilir. Elden geldiğince bilinçli olalım.

Saat 11:20 Merkür-Venüs görünümü, bize kendimizi iyi hissettirene yönelmek anlamında kıymetlidir. Maksat, gönlümüzü hoş etmek olsun. Bütün bir hafta yoruluyoruz. İş güç derken kendimize zaman ayırmakta güçlük çekiyoruz. Hafta sonunu fırsat bilip bir yerlere gidilebilir veya evimiz içinde dinlenebiliriz. Hoşumuza giden alışverişler yapılabilir. Ancak bunların ölçüsünü kaçırmamak kaydıyla. Bir yolculuk planlaması yapılacaksa mutlaka iyice düşünmek yararlı olur. Yengeçler sevdiklerine düşkündürler. Bazen alışverişlerin ölçüsü bu nedenle kaçabilir. Ayarımızı bilmemiz faydalıdır. Bu enerji, yüreğimizdeki sevgiyi dışarı iletmemiz yönünde faydalıdır. Canımız sıkkınsa bir şeylere, içimizde tutmak yerine, paylaşmak, dertleşmek, sohbet etmek iyi gelebilir.

Saat 15:32-17:23 arası Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bu zaman süresince iç huzurunuz son derece önemlidir. Hiç kimsenin keyfinizi bozmasına veya sinirlendirmesine izin vermemek için, sizin de sakin ve kontrollü olmanız faydalıdır. Fikirlerinizde diretmek yerine, başka görüşlere de açık olmanız gayet faydalıdır.

Saat 17:23 itibariyle etkili Ay-Balık burcu geçişi başlıyor. Bu enerji ılımlı, şefkatli, yardımsever özelliklerimizi öne çıkarıyor ve huzur veriyor. Sevdiklerimizi kucaklamak, şöyle sıkıntılarımızı arkamızda bırakmak isteyeceğiz.

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

DeRDeST isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla