Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05.07.2015, 10:16   #1 (permalink)
DeRDeST
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
tick Rüyalar Nasıl Yorumlanmalı?

Rüyalar Nasıl Yorumlanmalı?


Rüya yorumu yaparken kişinin kendisini tanıması gerekir. Bu yüzden kesinlikle rüya tabiri kitaplarına ya da internetteki kaynaklara başvurmamak gerekir. Çünkü onlar genelde bir sembolün ne anlama geldiğini açıklar. Halbuki rüyalar bir bütündür. Pek çok sembol olabilir, çoğu maalesef negatif anlam içerdiği için rüyalarla ilgili korkular yaşanmasına neden olur.

Bu konuda yapılabilecek en güzel şey rüya günlüğü oluşturmaktır. Başucumuzda bulunan rüya defterine kalkar kalkmaz görülen veya hissedilenleri yazmak gerekir. Daha sonra da gün içerisinde rüyanın içerisindeki duyguya ve sembole bakılabilir. Özellikle etkileyenin ne olduğu keşfedilmelidir. Çünkü her rüyanın kendi içinde başrol oyuncuları vardır.

Kişinin kendisine soracağı ilk soru, gördüğü rüyada farklılığın ne olduğudur. Dikkat çeken sembolleri de yazdıktan sonra bu sembollerin kendisi için ne anlama geldiğini sorgulamalıdır.

Örneğin; kediyle ilgili korku duygu olabilir. Bu durumda hayatta korku unsuru olup olmadığı düşünülebilir. Rüya yorumunda uyku ve uyanık yaşam bir bütündür, her ikisi de birlikte değerlendirilir.


[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] - Nasıl TV

DeRDeST isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla