Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06.07.2015, 12:53   #1 (permalink)
DeRDeST
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
tick Hande Kazanova 6-12 Temmuz 2015 Haftalık Boğa Burcu Yorumu

Hande Kazanova 6-12 Temmuz 2015 Haftalık Boğa Burcu Yorumu




Haftaya sosyal ortamlarınızdaki konu ve olaylarla başlıyorsunuz sevgili Boğalar. Sadece kendi istek ve beklentilerinize odaklı olacağınız bu pazartesi, yakın çevrenizle anlaşmakta zorlanabilirsiniz. Kendinizi fikirsel olarak güç mücadelelerinin içinde bulacaksınız.

Çarşamba günü merkür yengeç burcuna geçiyor. Merkür, pazarlama, satış, reklam, yayıncılık, teknoloji, öğrenim ve iletişim alanlarınızda sezgilerinize yönelik olarak hareket etmenize neden olacak. Bu dönem, yakın çevrenizle, akraba, kardeşleriniz veya komşularınızla iletişiminizde hassas ve ve alıngan davranmaya müsait olabilirsiniz. İletişiminiz hızlanacak ve aklınıza düşen fikirler size yeni kapılar aralayabilir.

Perşembe günü arkadaşlarınız ve çevrenizle yapacağınız ortaklaşa planlar sizi amacınızı daha fazla yaklaştırabilir. Sadece kendiniz için değil, tüm çevrenizi işlerinizin ve dualarınızın içine dahil etmelisiniz. Bir yandan da olayları geri plandan izlemek ve geride durma ihtiyacı içinde olabilirsiniz. Neyse ki bu etkiler Cuma günü devre dışı kalacak ve kendi isteklerinizi haftasonu devreye sokacaksınız.

DeRDeST isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla