Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12.07.2015, 12:15   #1 (permalink)
DeRDeST
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
tick Siyah Yemek Odası Takımı Nasıl Kullanılır?

Siyah Yemek Odası Takımı Nasıl Kullanılır?


Yemek odası takımı bir ev için oldukça önemlidir. Misafir karşılarken daha da çok kullanılır ve genellikle evdeki diğer mobilyalarla uyumlu olmalıdır. Yemek odası takımı her evde bulunan takımlardan biridir ve genellikle kendine özel bir odası bulunur. Lakin salonu büyük ve geniş olan bir eviniz varsa yemek odası takımınızı salonunuzda kullanmanızı öneririz çünkü çok hoş bir görüntü sağlayacaktır. Salondaki diğer mobilyalarla uyum sağlanır ise, salonunuzu oldukça modern gösterecektir.

Yemek odası takımı alınırken eşyaların rengine ve dizaynına çok dikkat etmek gerekir. Özellikle salonunuzda kullanacağınız bir yemek odası takımı için, salonunuzun bütününe uyum sağlaması gerekmektedir. Yemek odası takımı alınırken siyah renk tercih edilebilir çünkü, bütün renklerle uyumludur. Siyah yemek odası takımı oldukça salonunuza oldukça modern bir hava katacaktır. Siyah yemek odası takımını salonunuzda kullanırken dikkatli olmanız gereken konular vardır.

Siyah oldukça iddialı bir renktir ve salonunuza değişik bir hava katacaktır. Siyah bir mobilyanın yanında cıvıl cıvıl renkler kullanmamalısınız. Aslında siyah her renge uyumludur ama salon için canlı renklerle uyumundan uzak durmalısınız. Örneğin, yemek odası takımınız siyah iken koltuklarınızı kırmızı ya da turuncu alırsanız çok büyük bir hata yapmış olursunuz. Bu nedenle siyah yemek odası takımının yanına daha nötr ve soğuk renkleri tervih etmenizi öneririz. Siyah yemek odası takımının yanında siyah renkler kullabilirsiniz. Bu uyumu sağladıktan sonra ise mor, mavi, turkuaz gibi soğuk renklerle ortamı renklendirebilirsiniz. Örneğin eşyalarınız siyah olur fakat yerdeki halınız krem tonları olur. Aksesuarlarınız soğuk renkler olur ve duvarlarınızı büyük aynalarla süslersiniz. Bu kombinler sizin zevkinize kalmış durumdadır lakin bunu yaparken dengeli olmak oldukça önemlidir. Siyah yemek odası takımı için her renk uygundur ama siyahın çok fazla hareketliliği kaldırmayacağını bilmelisiniz.

DeRDeST isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla