Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13.07.2015, 05:31   #1 (permalink)
DeRDeST
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
tick Kırmızı Pantolon Nasıl Giyilir?

Kırmızı Pantolon Nasıl Giyilir?


Günümüzde kıyafetler kullanımı kadar görüntüsü ile de önemsenmektedir. Özellikle hayatımıza yeni giren ve girdiği gibi her gardıropta yerini alan kırmızı pantolonlar her iki cins tarafından da tercih edilmektedir. Kullanımı zor olan fakat doğru kullanıldığında tarz görünebilen kırmızı pantolonlar nasıl giyilir, neler ile kombinlenebilir? İşte cevabı.

Kadın

Özellikle kadın modasının son yıllardaki en iddialı pantolon renklerinden olan kırmızı, her kadının dolabında yerini uzun zaman önce aldı. Kırmızı pantolon modasında önce kırmızı rengi elbise ve etekte fazlaca kullanılan bir renkti. Fakat günlük hayatın koşuşturmasında stilini korumak isteyen her kadın birer kırmızı pantolon edindi. Kırmızı pantolonlar fazla bol olmayan modellerden seçilmelidir. Çok dar da olmaması gereken pantolonların paça boyları kısaltılabilir. Kırmızı pantolunu en güzel kombinleyeceğiniz renk siyahtır. Bu iki renk kırmızıyı öne çıkaracaktır. Bunun yanında bu pantolonlar ile pudra rengi bluzler, t-shirtler kullanılabilir. Kırmızı pantolon kullanırken dikkat etmeniz gereken en önemli nokta mavi gibi karşıt ve uyumsuz renkler ile kırmızıyı kullanmamaktır. Bu kırmızının renginin belli olmamasına yol açar. Kırmızı pantolon giydiğinizde gözler kırmızının üzerinde olacaktır. Bunun için diğer giyeceğiniz giysiler bu rengi tamamlayıcı olmalıdır. Pudra renkler, açık kahve ve bej, beyaz, siyah kırmızı ile kullanılabilir. Kırmızı pantolunuzu giyerken ayakkabınıza da dikkat etmelisiniz. Özellikle stiletto kırmızı pantolon ile uyumlu bir ayakkabı türüdür. Bunu da açık ve pudra renklerden seçerek kombininizi tamamlayabilirsiniz.

Erkek

Erkeklerde ise kırmızı pantolon, yeni olarak yaygınlaşan bir pantolon rengidir. Bu rengi yaz aylarında kullanabilecek olan erkekler bayanlar gibi üst giyimine dikkat etmelidir. Genellikle yaz aylarında giyilen pantolon ile beyaz bisiklet ve v yaka t-shirtlerinizi kombinleyebilirsiniz. Ayakkabınız ise düz, yazlık ayakkabılardan olabilir. Her iki cinste de ayakkabı kesinlikle kırmızı seçilmemelidir. Bu bacağı ayak ile birleştirir ve ayakları kaybeder. Bunun için koyu tonlarda olan ayakkabılar kırmızı pantolonlar ile giyilebilmektedir. Kırmızı pantolonuzda siyah, kahverengi kemerler kullanabilirsiniz. Kemer ile ayakkabı ve t-shirt uyumuna da dikkat edilmelidir. Kırmızı pantolonunuzunun altına babet çorapları tercih edilip bilek bölgesi rengi gösterilerek şık bir görüntü yakalanabilir.

DeRDeST isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla