Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13.07.2015, 17:19   #1 (permalink)
DeRDeST
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
tick Koç Burcu 13-19 Temmuz 2015 Haftalık Burç Yorumu

Koç Burcu 13-19 Temmuz 2015 Haftalık Burç Yorumu



Haftaya iletişiminiz ve yakın çevre konularınıza odaklanarak başlıyorsunuz sevgili Koçlar. Bu haftabaşı, aile eşrafından büyüklerinizle anlaşmakta zorlanabilirsiniz. Farklı ve değişken davranışlarınız, onlardan almanız gereken onayı zora sokabilir. Evliyseniz kendi kurduğunuz ailenizde sorunlar yaşabilirsiniz. Fedakar bir iletişim herşeyin anahtarı olabilir.

Salı günü duygularınızı etkileyecek kararlar almanız mümkün. Sevdiğiniz insanla tartışmalara açık olacaksınız. Para sorumluluklarınız yüzünden sevdiğiniz insana duygularınızı ifade edememek, aranıza bir set çekebilir. Yine ortaklaşa para konularınızda kendinizi mutsuz ve yalnız hissetmeniz mümkün.

Çarşamba günü, ailenize, yuvanıza veya evinize yönelik konular iş hayatınızda bazı sorunlara neden olabilir. İki taraf arasında kalabilirsiniz. Bu güç çekişmeleri sizde bazı dengesizliklere neden olabilir. Anne, babanızın arasında da bazı çekişmeler, ufak tefek kavgalar yaşanabilir.

Perşembe günü, aile alanlarınızda yeniay oluşacak sevgili koçlar. Bu yeniay, aileniz, yuvanız, gayrimenkul değerlerinizle ilgili konuları, kararları ve başlangıçlarınızı destekleyecek. Yine bu Perşembe aile hayatınızda sert söylemlere ve duygusal tepkilere daha açık olacaksınız. Sizinle konuşulan ve paylaşılan herşeye biraz şüpheyle yaklaşmanız mümkün. Konuşmalarınızı ve tepkilerinizi iyi kontrol etmeniz gerekebilir.

Bayramda daha eğlenceli aktivitelere ve faaaliyetlere yönelebilirsiniz. Çocuğunuzla olan paylaşımlarınız artabilir veya aşk hayatınızda daha keyfinizi arttıracak etkinliklere yer verebilirsiniz.

Bayramın 3. günü yani Pazar günü, sinirleriniz tepenizde olacak ve gereksiz çıkışlarınızla sevdiklerinizi üzebilirsiniz. O yüzden sabırsızlığınızı ve heyecanınızı gün içinde kontrol etmeniz gerekebilir.

Yine bu Pazar itibarıyla venüs başak burcuna geçiyor. İş, hizmet ve sağlık alanınızda 25 Temmuz’a kadar güzel ilişkiler, güzel etkileşimler içinde olacaksınız. İş alanlarınızda eleştirmeyi, herşeyi kendinize göre organize etmeyi sevebilirsiniz. Çalışmaktan gocunmayacaksınız. Kilo alımına ya da hijyen ve diyet yapmaya meyilli olabilirsiniz.

DeRDeST isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla