Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14.07.2015, 03:51   #1 (permalink)
DeRDeST
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Günışığı Ampullerinin Avantajları

Günışığı Ampullerinin Avantajları



1.Göz yorgunluğu: Diğer aydınlatma türlerinden daha az parlak olduklarından dolayı günışığı ampulleri daha az göz yorgunluğuna neden olur.

2.Rahatsızlıkları azaltma etkisi: Mevsime bağlı duygusal rahatsızlıktan muzdarip olan insanların genellikle yapay günışığı ampullerinden faydalanıp ve depresyon, uyuşukluk gibi hastalık belirtilerinde bir azalma yaşadıklarını gösteriyor.

3.Türleri: Günışığı ampulleri birçok şekilde ve boyutta mevcuttur. Bunların içinde geleneksel ampuller, mumlar, spot ışıkları ve minyatür tarzda olanları da vardır. Sahip olduğunuz aydınlatma armatürlerini ya da lambaları değiştirmek zorunda değilsiniz. Çünkü bunlar da diğer ampul türleriyle birlikte gerekli olabilir.

4. Renkleri: Ampuller diğer yapay aydınlatmalara kıyasla renkleri daha gerçek ve daha canlı hale getirir, ki bu da çoğu artist ve grafik tasarımcısı için büyük kolaylık sağlar.

5. Verimlilik: Günışığı ampullerinin enerji tasarruflu çeşitleri mevcuttur, ki bu ampuller 10,000 saate kadar dayanır bu yüzden aynı zamanda çevre dostudurlar.

DeRDeST isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla