Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20.07.2015, 09:51   #1 (permalink)
DeRDeST
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
tick Boğa Burcu 20-26 Temmuz 2015 Haftalık Burç Yorumu

Boğa Burcu 20-26 Temmuz 2015 Haftalık Burç Yorumu



Yaz günlerinin bambaşka bir seyre girdiği önemli bir döngüdeyiz. Evet, bu döngü senin de en çok ikili ilişkilerini ilgilendiriyor. Geçmiş her adımda hatalarıyla, pişmanlıklarıyla ve yaşanmışlıklarıyla bir kenardan sana göz kıparken şu anki şartlarını geride bıraktığın günlerle daha çok kıyaslıyor olabilirsin. Hayatını daha iyi bir konuma getirmek adına çabalamanın sebebi de geçmişin tatsız izleri olabilir... Eğitim, kariyer; tamam. Şimdi sıra ikili ilişkilerde! Kalbine söz geçiremediğin konularda kendine keskin çizgiler çekerken, kendine yeni bir yol çizmek isteyebilirsin önümüzdeki günlerde… Senin için dönüşüm asıl şimdi başlıyor!

Sabrın sonu selamettir!

Haftanın ilk günlerine karşıt burcunda hareket eden Satürn mesaisini arttırıyor. Böylelikle sende disiplinli ve programlı bir başlangıç yapabilirsin. Salı günü su grubu burçları arasında gerçekleşen Güneş-Satürn 60 derecelik açısı ile sorumluluklarının bilincinde olup, halletmen gereken işlerle ilgilenebilirsin. Kuralcı ve ne istediğini bilen tavrın çalışma ortamında üstlerinin de dikkatini çekebilir.

Aşk mı? Eksik kalsın…

Venüs 25 Temmuz Cumartesi günü itibari ile Başak burcunda gerilemeye başlayacak, hem de Eylül ayına kadar... Venüs’ün gerilemesi ile özgüvenin sarsılabilir, sevilmediğini düşünebilirsin. Özellikle evli ya da uzun süreli ilişkisi olan Boğa burçları duygularını belli etmekte zorlanacakları gibi; eğer varsa, çocuklarıyla daha fazla çatışabilirler. Tehlikenin bir diğer adı ise eski sevgili! Venüs, gerileme sürecindeyken eski aşkları akla getirebilir.

DeRDeST isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla