Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20.07.2015, 10:00   #1 (permalink)
DeRDeST
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
tick Akrep Burcu 20-26 Temmuz 2015 Haftalık Burç Yorumu

Akrep Burcu 20-26 Temmuz 2015 Haftalık Burç Yorumu



“Duygularım, aklım darmadağınık” cümlesini bugünlerde sürekli dile getiriyor olmalısın. Gökyüzü, yine bol retrolu bir sürece hazırlanırken hangimiz değil ki? demek istiyorum bende sana. Biraz uzaklaşmak istiyorsun ama ardında bırakamayacağın çok şey olduğunun da farkındasın. “E ben bunu geçeli çok olmuştu” dediğin sıkıntılı meselelerin hayatına yine sorun olarak dahil olması da bugünlerde seni bir hayli yoruyor. O zaman sana benden ufak bir tavsiye. Dile getirmek istediğin çok şey var bugünlerde… Ama bunları nasıl ifade edeceğini ya da anlatmaya nereden başlayacağını pek te kestiremiyor olabilirsin. İşte tam bu anlarda, zihnin el vermediğinde yüreğinin sesini dinle. Olayları bir de yüreğinin ışığında değerlendir. Kalbinin arkasında duramayacağı sözler söyleme… Bugünlerde bu söylediklerimi de kendine başucu notu yapmayı unutma!

Geçmiş, seni yeneceğim!

Haftanın ilk günlerine burcunda hareket eden Satürn’ün mesaisi damgasını vurabilir. Kariyer yaşamın ve hedeflerine dair önemli kararları hayata geçirmek adına hareket ederken, geçmişten bu yana sana sıkıntı veren konuların esaretinden de kurtulmak isteyebilirsin. Özellikle Çarşamba günü Güneş-Satürn 60 derecelik açısı sert, tutuğunu koparan tarafını ön plana çıkarabilir.

Hayal kurmak güzeldir bazen…

24 Temmuz Cuma günü Ay-Venüs 60 derecelik açısı gerçekleşiyor. Hafta sonunu bir yandan Ay burcunda hareket ederken gergin ve duygusal bir ruh hali içerisinde geçirebilir; bulunduğun ortamlara ayak uydurmakta zorlanabilirsin. Bu yüzden çok önemli görüşmelerini başka bir güne ertelemeni tavsiye ederim.

DeRDeST isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla