Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20.07.2015, 10:05   #1 (permalink)
DeRDeST
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
tick Kova Burcu 20-26 Temmuz 2015 Haftalık Burç Yorumu

Kova Burcu 20-26 Temmuz 2015 Haftalık Burç Yorumu



Hareketli günlerden geçiyorsun. İdealist düşünerek hareket etmek bugünlerde seni birden fazla uğraşın içine sokuyor olmalı. Geçmişe dönüp bakmayı sevmeyen biri olsan da bugünlerde geride bıraktığın yarım kalan işlere, projelere odaklanmış olabilirsin. Belki de bunun sebeplerinden biri de yüreğindeki esintileri bir nebze olsun unutmak istemendir, ne dersin? Evet, içinde bulunduğumuz günlerde gökyüzü emin olduğumuz duyguların sağlamasını yaptırmak adına enteresan sınavlara tabi tutuyor bizi. Yani zihnindeki ve kabindeki belirsizlikler bugünlerde arttıysa, keskin kararlar almak yerine iki taraf olarak birbirinize zaman vermenizi öneririm. Önümüzdeki günlerde adapte olmaya çalış, gözlemle, bekle…

İnat etme! Önce dinle…

23 Temmuzda yaşam kaynağı Güneş ve iletişim simgesi Merkür Aslan burcuna geçiyor. Bu da demektir ki; düşüncelerin konusunda ısrarcı olma ihtimalin söz konusu! Sabitlenen fikirlerle bir de insanlara karşı ısrarcı olursan ne olur? Her zaman seni anlayan, dinleyen insanlar bunu anlamlandıramazlar. Bu nedenle ısrarcı olmaktan öte herkesin bakış açısını dinlemeye özen göstermelisin. Çünkü hepimiz anlaşılmak isteriz. Belki de sen yanlış anlamışsındır, olamaz mı?

Tatiller seni bekler!

25 Temmuz Cumartesi günü Koç burcunda başlayacak olan Uranüs gerilemesi ile önümüzdeki günlerde ticaret, iletişim, kısa süreli yolculuklar, yakın akrabalar, komşular ve kardeşlerle ilgili konular ön planda olacaktır. Sivri dilli bir yaklaşım sergileyebilir, öğrendiklerini çabuk unutabilirsin. Bilgilerin kısa süreli belleğe alındığı bir süreç aslında. Uranüs retrosu boyunca seyahatlerin de artabilir.

DeRDeST isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla