Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21.07.2015, 12:44   #1 (permalink)
DeRDeST
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
tick Başak Burcuna Göre Dekorasyon Önerileri

Başak Burcuna Göre Dekorasyon Önerileri



Renkler – Temizliğe ve titizliğe son derece önem veren, geleneklerine bağlı ve yüksek görsel zevklere sahip Başak burcu, beyaz ve orta tonlardaki gri renklerini, gergin bir yapıya sahiplerse violet ve tonlarını kullanarak kendisini ifade edebilir.


Sizin için düzen oldukça önemli. Her şeyin yerli yerinde ve birbirleri ile uyum içinde olmasını istersiniz. Antik parçalardan, hafif ahşap ve cam objelerden hoşlanır, dekorasyonda eskitme temalı konsept tercih edersiniz. Sandıklar, dekoratif kutular kullanmayı sever, özenle seçtiğiniz kitaplarınızı, dergilerinizi, filmlerinizi ve ilginç ve farklı objelerinizi sergileyebileceğiniz büyük bir kitaplığa sahip olmaktan hoşlanırsınız. Başak burcunun kokusunu temsil eden Leylak ya da Sardunya bitkilerine ya da enerjinizi açığa çıkaracak ve size huzur verecek Açelya, Lavanta ya da Sarı Menekşe çiçeklerine evinizde yer vermenizi özellikle tavsiye ederim.

2015 yılının en şanslı burcunun Başak olduğunu söyleyebilirim. Bu yıl iş ve özel hayatınızda yaşadığınız gelişmeler sizi fazlasıyla tatmin edecek. Kariyerinizdeki yükselme gelirinize yansıyacak ve maddi anlamda bolluk ve zenginlik yaşayacaksınız. Bunun yanında özel hayatınızda romantizmin doruklarında gezineceksiniz. İlkbahar mevsimi ile birlikte hayatınıza farklılık ve yenilik katmak adına evinizde birtakım değişikliklere gidebilir, uzun zamandır sizi cezbeden Vintage tarzını bu yıl evinizin dekorasyonuna yansıtabilirsiniz. Mart ayından sonra evinizdeki gereksiz eşyalardan kurtulmaya başlayabilir, evinize sade bir görüntü vermeyi tercih edebilirsiniz. Eşya seçiminde ve duvar boyalarında naif renklere bağlı kalacaksınız. 2015 yılında, özellikle Güneş tutulmalarının yaşandığı dönemlerde, evinize lüks harcamalar yapabilirsiniz. Hatta bu yıl hem yaşadığınız semti hem de hayat tarzınızı kökten değiştirebilir, ev dekorasyonunuz ve kendinizle ile ilgili sizden beklenmeyen radikal kararlar alabilirsiniz. Sizin için tarzınızın başkaları tarafından beğenilmesi oldukça önemli. Bu sebeple gereksiz yere detaycı ve mükemmeliyetçi davranmanız halinde hem zamanınızdan hem de paranızdan olabilirsiniz. Ev dekorasyonu kimi zaman ağır işleyen bir süreç olabilir, sabır göstermeli ve aceleci davranmamalısınız.

Evinizde sizi ne mutlu eder?

Teknolojik aletlerinizi yenileyebilirsiniz.

Evinizde sinema keyfi yaşayabilmek adına yeni bir LCD televizyon alabilir, oldukça kaliteli bir ses sistemi edinebilirsiniz.

Evinize yansıtacağınız Vintage tarzla bütünlük sağlaması için antik duvar saati, değerli yağlı boya tablolar, antik dekoratif objeler, hatta bir Gramofon ve 1970li yıllara ait plaklar satın alabilirsiniz.

Sizi yansıtan renk ne?

Bu yıl iş ve özel hayatınızdaki olumlu gelişmeler yıl boyunca iç dünyanızda da huzurlu ve mutlu olmanızı sağlayacak. Bu huzuru dışa yansıtmak adına 2015 yılında size uygun renkler mavi ve turkuaz olacaktır.

Kaynak: twitburc.com

DeRDeST isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla