Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21.07.2015, 12:45   #1 (permalink)
DeRDeST
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
tick Terazi Burcuna Göre Dekorasyon Önerileri

Terazi Burcuna Göre Dekorasyon Önerileri



Renkler – İnce, kibar, uyumlu, sevimli ve pozitif enerji ile dolu Terazi burcu, uçuk yeşil ve mavi renkleri ile kendini ifade eder. Eğer karşısındaki kişiye, kendini güçlü biri olarak göstermek isterse sarı rengi ve tonlarını da kullanır.

Her ne kadar gösterişi sevseniz de zarifliğinizi korumaya da özen gösterirsiniz. Kendinizi rahat hissetmek adına bütün elementlerin birlikte ferahça aktığı, geniş ve açık ortamlar tercih edersiniz. Uzak Doğu etkisi taşıyan mobilyalar ve aksesuarlar evinize huzur ve şıklık katarken, sizin sevimli ve uyumlu karakterinizi de etkili bir şekilde yansıtabilir. Rahat oturma grupları, loş ışıklar, saten yastıklar, kokulu mumlar, yer minderleri, zemine yakın mobilyalar ve köşeli, keskin objeler kullanarak evinizi dekore edebilirsiniz. Yasemin, Orkide ya da Pembe Gül hem evinizin hem de sizin enerjinizin yükselmesi için tercih edebileceğiniz bitkiler olabilir.

2015 yılında dikkatli olmanız gereken tek bir husus var; organize olmalısınız! Eğer planlı hareket eder, dengeli davranırsanız, hem iş hem de kişisel hayatınız açısından 2015 yılı oldukça huzurlu geçebilir. Bu yıl yeni bir ilişkiye başlarsınız ve kariyerinizde yeni atılımlarda bulunmak gibi bir planınız da varsa, öncelikleriniz konusunda dikkatli olmalısınız. İkiye bölünmek istemiyorsanız, bir tercih yapmaktan korkmamalısınız. Yaşam alanınız ile ilgili olarak 2014 yılının son dönemlerinde yapmış olduğunuz birtakım değişiklikler içinize sinmemiş olabilir. Bu nedenle 2015 yılının ilk 6 ayında yaşam alanınızda sorun çözücü birtakım değişikliklere gidebilirsiniz. Giyinme odanızı yeniden dizayn edebilir, düzen sorununu halletmek için yeni raf, dolap ya da şifonyer siparişi verebilirsiniz. Akabinde yatak odanızla da ilgili büyük değişikliklere gidebilir, daha zarif ama konforlu eşyalar seçebilirsiniz. Beğendiğiniz ve sizi yansıttığını düşündüğünüz Uzak Doğu etkisini bu sene evinize yansıtabilirsiniz.

Evinizde sizi ne mutlu eder?

Balkonunuzu ya da terasınızı hem kış hem de yaz mevsiminde kullanabilmek için tadilattan geçirebilir, bambu oturma grubu satın alabilir, keyifli vakit geçirebileceğiniz şık ve rahat bir ortam yaratabilirsiniz.

Yapacağınız Uzak Doğu ziyaretinde eviniz için aksesuarlar ve dekoratif objeler satın alabilirsiniz.

Sizi yansıtan renk ne?

Bu yıl kendinize rahat bir yaşam ortamı kurmak istiyorsunuz. Sizi yormayacak ancak bir o kadar da iddialı olan şarap kırmızısı ve kırmızının koyu tonları bu yıl size uygun olacaktır.

Kaynak: twitburc.com

DeRDeST isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla